Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blue daffodil

ja mam zawsze problem

Polecane posty

weszlam kiedys na czat, poznalam goscia okazalo sie, ze mamy kilkoro wspolnych znajomych. Wymienilismy sie nr gg, obejrzelismy na nk Rozmawia się fajnie. Doszly tel i rozmowy tel. Facet jest fajny, tylko ma sposob bycia, taki, którego obawiam sie u facetów. Mnostwo znajomych, psiapsiółek:). kluby, pelna stylizacja, dopracowanie wygladu lepsze niz u mnie. Widze , z eszuka kontaktu odzywa sie codzien jest mily, tylko.... obawiam sie takich playboyow tym bardziej, z eja jestem raczej spokojna nie chce wybiegac w przyszlosc, czekam jak sie rozwinie znajomosc... tak sobie napisalm

Gość ironia losu ...
Z takim gościem będziesz miała zawsze problem :)

Z takim gościem będziesz miała zawsze problem ... bo będzie ci podbierał kosmetyki:D Małe piwo, jeśli to będzie żel do włosów... gorzej jak lakier do paznokci lub kredka do oczu :D

Gość olusia10630503
roznie to bywa ładni faceci. to duzo lasek.. no ale powinnas zdecydowac.. o tym wsyztskim

umowilam sie na jutro ;) sprawdzic mozna. choc sam nie wiem co o nim sadzic kurcze kurcze kurcze nie lubie takich playboyow, ale.... zaloze topik spotykajac sie z playboyem :) czasem jest normalny, czasem taki szpaner .... problem jakbym w gimnazjum byla

Gość kasik82
zobaczysz jutro

dzieki aniolku:) ja jakos na nie jestem nastawiona on dzis 2 imprezy, ja piwko u mnie w domu z kolezanka ale jutro sie przekonam :)

i sie nie przekonam :( \\ bo odwolal, bo zle sie czuje po 2 imprezach :D:D niezly poczatek nie widze szansy na 2 szanse baj baj maszkaro watek uwazam za zamkniety w polowie dziekuje za umozliwienie wpisania mego monologu amen