Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOLAWIELKA

FACET POWINIEN KOBIECIE KUPOWAC PREZENTY!!!!!!!

Polecane posty

Gość LOLAWIELKA

JAK WY UWAŻACIE,JA UWAŻAM ŻE FACET POWINIEN DOGADZAĆ SWOJEJ PARTNERCE,CZYLI KUPOWAĆ KWIATKI,PERFUMY,UBRANIA,POPROSTU DBAĆ O SWOJĄ KOBIETE

Gość a ona powinna
obciągać mu z połykiem :classic_cool:

Gość oczywiscie ze tak
:classic_cool:

Gość LOLAWIELKA
moj mi notorycznie kupuje bardzo drogie rzeczy perfumy,kosmetyki ubrania,co chce,no nie wyobrażam sobie aby mogło być inaczej,ale wiem ,że są skąpcy i nic kobiecie nie kupują,ja mu nic nie kupuje

LOLAWIELKA > to się nazywa mieć faceta pod pantoflem, albo inna wersja - sponsora :)

Gość boje_sie
Mi kupił skarpetki.

Gość LOLAWIELKA
a to już dobry początek no mi kupuje co chce

Gość a mi nic
Chodze ze swoim facetem na zakupy, ale gdy wybiore sobie jakas rzecz i podchodze do kasy, zeby za nia zapalacic to on ucieka w strone wyjscia, albo w ogole sie do mnie nie przyznaje. Na urodziny czy inne okazje dostaje zazwyczaj czekoladki, kwiaty, jest to bardzo mile aczkolwiek czasami chcialabym dostac cos bardziej uzytecznego.

Ja bym powiedziała, że nic ponad kwiatka w ramach gestu na znak pamięci nie ma powinności. Reszta to jego dobra wola.

Gość jfdsjfoiasf
Zalezy od faceta, jeden kupuje, inny uwaza, ze nic nie musi. Moj maz kupuje mi drogie prezenty, nawet bez okazji, lubi mnie rozpieszczac, ale on wie, ze to nie jest dla mnie najwazniejsze.

Gość Gana
A ja nie dostaję nic,chyba,że troche wymuszę.Tłumaczenie,że jego nie stać,że on nie jest przyzwyczajony i tym podobne pirdoły. I nie mówię tu o prezentach z Pandory,czasem podobają mi się jakieś drobiazgi 15 25 zł.Brak reakcji z jego srtony i strasznie mnie to wkurza,nie umiem nad tym zapanować.Co robić????

Gość sentere

Zdecydowanie idźcie w kierunku Empik Foto i tego typu prezentów. Coś zdecydowanie ciekawszego, oryginalniejszego - to lepszy kierunek. Możecie stawiać na wymyślne prezenty, ale co po nich, jeśli nie zostaną wykorzystane?

Moim zdaniem powinno się przede wszystkim wybierać takie prezenty, które mają duże szanse na wykorzystanie.