Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniulkaa

tatuaz

Polecane posty

witam chce sobie zrobic tatuaz bedzie to moj pierwszy chce go na stopie i ku kostce ale ma byc delikatny macie jakies zdjecia co wogle sadzicie? a moze jest ktos kto ma ? jak z bolem i gojeniem? pozdrawiam

Gość kup farbe czarna
na stopie Ci sie bedzie cale wieki goil i szybko zedrze znaczy zblednie zacznie tracic kolor chyba ze mowisz o zewnetrznej stronie

zewnetrzna strona a o zdzieraniu slyszalam i fachowiec powiedzial ze tatuaz jest pod skora i nie moze sie zedrzec najwyzej jesli do dupy salon to moze zblednac

a z gojeniem wlasnie sie boje ale wolalabym zrobic teraz na stope skarpetke miekkie buty i moze nie bedzie bolalo ale caly czas sie zastanawiam a na stopie super wyglada taki nieoklepany

Gość Dopomagacz
Rób jak uważasz :) ㊎㊒㊍トヌヰ ヵジバㄡホ

wiem ze zrobie jak uwazam pytam o opinie osob majacych tatoo na stopie i o jakies wzory jesli bede robic to nie bede ciebie pytac czy mi na to pozwalasz

Gość Dopomagacz
Ja mam bardzo duzo fotek tatuarzy i program do robienia tatoo trybali i Chińskich znaków, ale jak mam Ci pokazać setki tatuaży?

Gość karoleczka ona
maniulka nie roób tatuazu, po co Ci tak cialo szpecic, za kilka lat moze ci przejdzie a to paskudztwo na nodze zostanie

karoleczka o tym juz tez myslalam ale usuniecie kosztuje od 200 do 400 zl wiec nie tragedia to jak mi za pare lat zbrzydnie to usune a stopa jest takim miejscem ze jak nie chce pokazywac to nie pokazuje :P

Gość karoleczka ona
no to zeczywiscie niedrogo... nie interesuje sie tym na codzien i myslalam, ze to juz na stale cholerstwo zsotaje. no ale jak mozna usunąc i to nie za jeszcze jakies kosmiczne pieniądze to zrób a co tam, jak masz chęć to pewnie!

trzeba szalec poki sie jest mlodym :) poczytam oi za i przeciw ale i tak chcialabym zeby osoba ktora ma sie wypowiedziala a co do usuwania to tez bylam milo zaskoczona :):):)