Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani nieśmiała

Moja obawa Studia Brrrr

Polecane posty

Gość lrkj
daj spokój nie musisz być od razu dusza towarzystwa, ale broń Boże całkiem się nie izoluj!!!

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
do rafaello chodzi o twój : Posłuchaj ! To nie ja wymyśliłem ten topik ! Chodzi ci zapewne o ten którzy tak zbierali 50 wpisów aby zobaczyc film tak ??? To nie ja to wymysliłem ! A ty mi nie wmawiaj że sam nie zbierałeś bo tam chyba każdy zbierał z ciekawości :D

Gość Pani nieśmiała
Prawda, nie chcę mieć nawet jednego przyjaciela. Chce być samotna. Ew. pośród tych których już znam i kocham. Nie zmienię tego... Tylko, jak już mówiłam, nie chce przypadkiem zostać pośmiewiskiem. Dlatego mam wielką nadzieję na to ze każdy zajmie się na studiach swoimi sprawami. Sobą. I tak, naprawdę nie mam problemu z rozmową ze starszymi ludźmi. Dzieci mnie uwielbiają, starsi doceniają, nawet przychodzą do mnie po rady. Ale rówieśnicy... Postaram się tak nie izolować. Nie uciekać kiedy będą chcieli się przywitać; )...

do rafaello chodzi o twój : A sorki , pomyliłem się Chodzi ci o tą dziewczyne z kurnika :D Tylko zauważ , że ona kręci na kurniku z wszystkimi chłopakami. Nawet jesli nie znam człowieka to powiadamian o takich rzeczach ich partnerów. Jej mąż juz o tym wie co ona robi. To co ? Miałem nic nie robic w tej sprawie ??? A moze dzięki temu facet przejży na oczy i ta suka nie będzie go dłużej zdradzać bo będzie rozwód , który zapewne prędzej czy później i tak by nadszedł bo kłamstwo wychodzi jak szydło z worka?

Pani nieśmiała : A czy ty chcesz miec kiedykolwiek rodziną , męża i własne dzieci ?

Gość lrkj
No właśnie jak pozostaniesz bardzo zboku będzie Ci bardzo ciężko, bo jak się zdarzy czego nie życzę, że np. 2 tygodnie będziesz chora i nie będzie Cię na zajęciach, to nie będziesz miała nwet od kogo pożyczyć notatek....

Gość Pani nieśmiała
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za rady!... Dodaliście mi otuchy:] W tym momencie już przestaję o studiach myśleć. Nie ma potrzeby się więcej stresować... W końcu zobaczę jak będzie już za tydzień. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki!

Gość lrkj
Poza tym studia, to nie tylko nauka, to też te interakcje, przyjaźnie ktore zostają na całe życie...

Gość Pani nieśmiała
To ja Wam może napiszę jak jest, za kilka dni..:] Powiem czy udało mi się zrobić jakieś postępy.

Gość lrkj
powodzenia, pozdrawiam! :)

Gość Pani nieśmiała
Dzięki, również pozdrawiam! I miło mi że się zainteresowaliście. :]Paaa!