Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczykowa

Pielęgnacja skóry wokół oczu dla 23 latki

Polecane posty

Gość kolczykowa

Mam wrażenie że moja skóra pod oczami prosi się już o pielęgnacje. Pojawiły się drobne zmarszczki, a przede wszystkim skóra jest jakby sucha i zmęczona. Jak rozświetlić te okolice twarzy, zapobiec powstawaniu zmarszczek? Tylko błagam o propozycje kosmetyków nie z tej wyższej półki, mam na mysli kremy za 50zł :)

Gość Lirene cera wrażliwa
Odżywczy krem pod oczy i na powieki - powinien ci się spodobać:) kosztuje około 20 zł (nie pamiętam dokładnie) i jest całkiem przyjemny:) to taka jasnozielono-biała tubka:) jestem trochę starsza od ciebie i używam go wymiennie z mocniejszym kremem - już bardziej przeciwzmarszczkowym... ten mocniejszy kładę na noc, a ten na dzień. :)

Gość kolczykowa
dziękuję :) poczytam o nim za chwile A co myślicie o żelach z Flosleku?

Gość evelineeee
ja mam 22 lata od dluzszego zcasu uzywam tych z flosleku wydaje mi sie ze sa jak najbardziej wskazane dla molodych osob :)

Gość hjhdfjsdhgf fh
czy zele z flos-leku nawilżają skórę? i który lepszy-arnikowy czy zwykły ze swietlikiem bez zadnych domieszek?

Gość kolczykowa
dowiem się jeszcze czegoś ? :)

już mi chyba całekiem bije z ta parasnoją starzenia się.... mam 24 nie 26 lat... zeby się mylić w takich kwestiach

Gość Tywwa22
W aptece można kupić bardzo dobry krem na takie problemy, nazywa się zdaje nanobase-opowiadała mi o nim koleżanka i była zachwycona