Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgge

macie tak czasem?

Polecane posty

Gość ghghgge

że pojawiaja Wam sie glupie obrazy w glowie, ktorych nie chcecie widziec? cos strasznego. I nawet mimowolnie widziecie je w wyobrazni?jak z tym walczyc?

Gość jkbhjkg
Trzeba sie powiesic :)

Gość DOsiaea
:O jakaś choroba?

Gość ghghgge
bardzo smieszne:P moze zle opisałam to. chodzi o to ze np wyobrazicie sobie cos strasznego raz i potem ten obraz przez kilka dni Was meczy, ja mam tak 2 gi dzien i zastanawiam sie czy to minie,czy zapomne o tym

Gość hehehehehehehe
jesteś medium!!! haha

Gość hehehehehehehe
ja miałam tak ze snem dwa razy mi sie to samo śniło! identycznie!

Gość ghghgge
nie jestem zadnym medium:D po prostu sprobujcie sobie np wyobrazic straszny wypadek albo kogos z rodziny na pogrzebie czy cos i takie obrazy przesladuja kurde i pewnie mina po paru dniach ale wiecie jak to jest.

Gość jgdjghj
nom tez tak mam czasami ale najczęściej to mam tak że jak podoba mi sie jakis chłopak to zaraz wyobrazam se z nim najprzerózniejsze sytuacje nm że ie wywaliłam na schodach a on przechodził przypadkowo i pomógł mi wstać :D takie to durnoty mam we łbie

Gość sdf
lacasigo- dokładnie! myslalam,ze ja tylko tak mam czasem:D nie jest to jakies psychopatyczne ani nic, po prostu czasem jak nie doceniam tego co mam to wyobrazam sobie ze trace to wszystko i zaczynam doceniac zycie, ale jak robie jazdy najblizszym o byle co to tez jak pomysle ze ich moglabym stracic i to jak najdokladniej wyobraze:( to tez zmieniam swe postepowanie... ale czasem mecza mnie takie obrazy:( jak sie od nich uwolnic?

mi czasami się zdarza tak że zazwyczaj przed snem albo w nocy jak się obudzę to wchodzą do głowy różne głupie i straszne myśli i przez chwile nie mogę się ich pozbyć, ale nigdy kilka dni, no chyba że coś strasznego widziałam albo przeczytałam o czymś. Ostatnio tak miałam że na kafe przeczytałam o zjawie i przez kilka dni bałam się zasnąc ale już mi przeszło :)

Gość sdf
hehe, ja zjaw sie nie boje;) Boje się za to o bezpieczeństwo moich najbliższych.

Gość sdf
karjonos- a Ciebie jakies wizje przesladuja?

Gość sdf
macie tez potem tak,ze drecza Was z kolei wyrzuty sumienia ze macie w ogole takie glupie mysli? bo mnie tak:D i kołko się zamyka... Wydaje mi sie ze aby sie pozbyc tego,to po prostu uswiadomic sobie,ze to ze myslimy tak nic nam nie da, a tylko udrecza nas...

Gość sdf
a skad Ci sie to wzielo? mam nadzieje,ze nie sprawia to ze sie martwisz ciagle?

Gość sdf
no wspomnienia sa zrozumiale gorzej jak sie widzi fatalistyczne wydarzenia ktore nie mialy miejsca, a ktorych sie boisz ale to juz chyba nienormalne:P