Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pazucha

czy uważasz, że Twoja inteligencja sięga ponad przeciętność?

Polecane posty

Gość pasemko
MOŻE MACIE JAKIS CIEKAWY POMYSL?

Gość ja tam nie jestem
super madra, raczej przecietna, lipa:O czje sie czasme glupia.:O ale ogolnie to jest ok:)

Gość 444444666
w tym tescie wyszlo mi 114 :( mało niektóre zadania były dla mnie nielogiczne, nie widzialam żadnego powiązania między figurami

Gość Pazucha
Test IQ pokazuje zupelnie inny typ inteligencji, w zasadzie malo przydatnej w zyciu i niezauwazalnej w kontaktach z ludzmi, nazywa się to inteligencją racjonalną i pokazuje zdolnosci analityczno- abstrakcyjne. I naprawde bardzo mnie bawi gdy ktoś pragnąc udowodnic swoją wyższość podaję swoj wynik testu IQ. W spoleczenstwie zrwacamy uwagę na inteligencję werbalną, społeczną, kognitywną i emocjonalną. Np. typowa sztuczna nadmuchana blondi, ekstrawertczka, imprezowiczka, mowiąca ze jest szalona, oryginalna, że zna swoją wartość sratata ( taka doda np ;) ) i dorzucająca do tej kupy ze ma 150 IQ więc mozemy jej naskoczyć, a mówiąc ze jest pusta po prostu jej zazdroscimy bo przeciez ona taka inteligentna.... czy was to nie bawi?:)

Gość zoltan
ciekawy temat

Gość Bodzio124
ja tam np. uwazam ze jestem inteligentny chociaz IQ mam jakies 120. Zgadzam się z Pazuchą w zupelnosci

Gość
heheh no właśnie, to że ktoś umie dopasować do siebie kółka czy trójkąty i z łatwością rozwiązuje zagadki matematyczne nie oznacza, że nie jednocześnie nie może być całkowitym kretynem jeśli chodzi o "życiowe" sprawy... ja np kiedyś robiłam test mensy, dołączony do jakiejś gazety, oczywiście na czas i bez żadnych podpowiedzi i mi wyszło dużo :classic_cool: a tak na codzień to trudno powiedzieć :P