Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

rozmowa love666 i cwirka czekam

Polecane posty

tak zachaczyłam bo widze ze love666 topik zalozyla, ale fajnie widze wam sie gada, nikt praktycznie nie przeszkadza, glupot nie piszecie, ciekawe czy oprocz mnie ktos jeszcze to czyta :) normalnie jak lektura jakas :)

ja 6 lat ponad ale jako chlopak-dziewczyna, wlasnie mgr uzupelniajaca zaczelam i jak skoncze czyli za 2 lata to moze sie doczekam slubu :) ja tez ciagle chodze z chcicą, nawet w pracy nie moge czasem wysiedziec :) u mnie roznica to 4 lata niecale :)

nie znam cie pierwszy raz cie tu widze ale to dlayego ze tez jestem nowy ..Ciesze sie ze ci sie podoba moze cos od siebie dodasz ???

gdy tylko swa zone- uslysze jej glos to cos mi sie dzieje takie fajne dreszcze, dzis mi powiedziala ze bardzo mnie pragnie zebym szybko wracal

no ja takze nowa praktycznie, wiecej czytam niz sie udzielam, bo jak czasem czytam co tu sie wypisuje to tragedia- na innych topikach oczywiscie, ja tam sny mam ale erotyczne to moze ze 3 razy w zyciu mialam

fajnie masz z ta zona swoja :) moj takze tak mi szepcze do tele no i sms...ze mozna sie podjarac :) a ze tak spytam, wolisz ogolone czy z grzywka? moj bardziej ogolone co mnie bardziej takze podnieca :)

nie jestesmy zareczeni, wiec narzeczenstwoem nie mozna tego nazwac :) poki co to jeszcze chlopak-dziewczyna dziwnie to brzmi po 6 latach :)

moja ma owlosiona i to bardzo cipke i wiesz powiem szczerze ze mnie to tak podnieca zarabiscie .I dupcie tez ma wlochata .Lecz czasami sobie golimy nawzajem ja jej cipcie ona mi jajka i tez jest odlotowo tak gladko .Widac wszystkie dwie dziurki gdy mi je daje do lizanke ❤️

ja swa w czerwcu poznalem i za rok i5 dni juz sie pobralismy i jest wspaniale

ja wole jak mam ogolona, nawet raz sie skusilam u kosmetyczki na tzw depilacje brazylijska woskiem, czyli calosc na zero, bardzo wygodnie bo na poltora miesiaca gladka bylam ino calowac tylko, swojemu nie golilam nigdy

kochany, zebym to ja pamietala :) napewno bylo orgazmowo ale co gdzie z czym to juz nie pamietam :) dobrze ze to nie boli, a teraz moje drogie wiewioreczki ide spac :) zycze milej rozmowy i do nastepnego :*

4 na 5 pamietna noc pamietam jak dzis .Potem przez tydzien nic nie jadlem az sie zataczalem . Dopadla mnie przyjaciolka i mnie nakarmila i sie wygadalem ze sie zakochalem

milosc od 1 wejrzenia, to jest cos! wiesz jak ja poznalam swego... na randce w ciemno z jakims kolesiem kolezanka mnie umowila na parapetowe, no ina tej parapetowie poznalam tego co z Nim jestem, milosc od 1 wejrzenia, a koles z randlki w ciemno poszedl w odstawke, mam z nim kontakt do dzis i do dzis mowi ze czeka na mnie :)

lubie ostry sex, namietny czasem jak mnie najdzie, marzenia w sumie spelnione, czasem mnie nachodzi na kobiete chcialabym sprobowac ale... na tym sie konczy, w sumie to marzy mi sie orgazm pochwowy bo nie mialam w realu tylko w swoich snach mam.. a Ty

jedno sie spelnilo i polubilismy to oboje to anal i jest super zupelnie nowe doznania .Jeszcze marze o tym aby zona moja sama sie popiescila tak przy mnie ,zeby sobie zrobila dobrze .Ona sie troche wstydzi mowi ze nigdy tego nie robila ale obiecala ze jak przyjade to sie postara .Ja juz to przy niej robilem i miala wielkie oczy jak na nia strzelilem a potem go wyssala

robisz sobie czasami dobrze sama ?ja tak i to czesto ale na wyjezdzie jest to lepsze niz zdrada .Nawet zona mi przez telefon pozwala .Mowi ze jestem szalony wariat

ja przy swoim nie piescilam sie, nie moge jakos :) ostatio myslalam o polyku ale jak czytam te wszystkie porady tutaj to kurde boje sie ze sie zrzygam, ale moze jako dodatek do prezentu na wigilie sie postaram

robie sobie dobrze ale nie przy moim :) lubie pod prysznicem, woda, fajna sprawa, nie masz obtarc jakis, zapalen, a woda jak woda raz zimna raz ciepla :) malo kiedy, jak nie widze sie dluzszy czas to prysznic idzie w gre :)

ja niekiedy strzelam swojej ale to przypadkiem bo wiem ze za tym nie przepada ale gdy mi robi laske to sie czasami zapedzimy .Lubie jej patrzec w oczy jak jest tak dobrze nam .Super sie kocha na jezdzca wtedy tak mocno ociera swoim lonem o moje i tak patrzy na mnie gdy dochodze i te jej piersi ...Juz mi sie cos robi !!

ja po rozmowach na tematy sexu bardzo sie rozpalam ide wtedy do pokoju i sobie robie dobrze

cwirku musze uciekac nyny :) milo sie gada ale jutro ciezki dzien w pracy :O mam nadzieje ze sie nie gniewasz i ze pogadamy jeszcze ?:)