Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna 23

PRoblem z sexem !!

Polecane posty

Gość Martyna 23

Witajcie ! Moim problemem jest to, ze jestem chyba asexualna.. :(( mam chłopaka, ale w zyciu z nim nie wspołzyłam. :( Na sama mysl o tym rob i mi sie niedobrze... nie chce miec tez nigdy dzieci !! Moj facet bardzo cierpi, widze to !! Boje sie ze mnie zdradzi , bo ile mozna czekać, ale ja naprawde nie umie sie przełamać.. :( Czy ze mna jest cos nie tak ? :( Prosze tylko o powazne odpowiedzi !

Gość Martyna 23
miał ktoś podobnie jak ja ? :( :?

Gość Wata cukrowaaa
Więc poszukaj sobie dziewczyny ;] moze sie przelamiesz ;]

Masz prawo nie chciec lecz dla faceta to wazne wiem cos o tym Wiec moze z nim pogadaj i stopniowo sprubójcie (:

Gość upppppppppppp
idźcie razem do seksuologa:)

Gość Martyna 23
kurcze tu gdzie mieszkam nie ma sexuologa.. nie mam namiarów a wstyd kogokolwiek prosic.. Gdałam z facetem o tym, i nie probuje tylko w ogole zrezygnował.. nawet sie nie całujemy !!! :(( miał ktos podobny problem.? pomozcie .. :( nie jestem less !!

Gość Martyna 23
ktos sie podszywa .. ! bardzo smieszne

to ,że nie masz ochoty , ma inne podłoze . a moze ty sie boisz (bólu ,nie sprawdzenia sie ,tego ,ze jak będzie nie tak ,to on odejdzie ) . kurcze , masz problem dziewczyno , piszesz ,że sie nawet nie całujecie ....? . dlaczego ,a buziaki na "cześć" :pa" .? ile jesteście razem?>

Gość sixaxis
tez tak mialam, jezeli ci na nim zalezy i jestes w miare pewna ze jemu na tobie tez, pogadajcie powaznie o twoich obawach i tym co czujesz, jesli chlopak jest ok to zrozumie, a pozniej to juz musicie powoli zaczac [przelamywac twoj opor, jezeli nic nie zrobicie w tym kierunku to nawet jesli jest zakochany po uszy w pewnym momencie wymieknie i odejdzie

Gość Martyna 23
Mam 23 lata, jestem z nim od przeszło 3 lat... Na poczatku naszego związku miałam ochote na sex, ale bylismy ze soba krótko dlatego odłozyłam ta decyzję.. No a pozniej po prostu odechciało mi sie... Chodzi o to, ze ja moge sie z nim kochać.. nie boje sie wpadki, bo gdyby nawet to mam w koncu 23 lata !! Bolu tez sie nie boje, tylko to mnie obrzydza.. :(( Dajemy sobie buzi.. ale naprawde rzadko.. :(( ale z tym całowaniem to wynika z braku sexu. Poprostuoddalamy sie od siebie :((

Gość Martyna 23
Ogólnie wydaje mi sie, ze coś ze mną nie tak.. (napewno nie jestem lesbą ..) nie mysle o sexie,nie mam na niego ochoty... nie ruszaja mnie filmy gdzie sie np. kochaja.. Nic, zero.. :((

Gość Martyna 23
ludzie ma ktos podobny problem ??? Piszcie !!!!

Gość ddsfsfds
bierz do papy i nie pierdol :)

Gość condor9
zmień partnera

Gość ale porazka
:o wspólczuje tez sie długo bała i sie w koncu odwazyłam tez mam 23lata... z tamtym nie mogłam jakos ale z tym :) bajka,ale tez sie naczekał ponad rok:p

Gość ..///...
to są tacy ludzie?

bac się to jedno, a czuc obrzydzenie to drugie czytajcie ludzie, bo laska sie samego faktu nie boi, ale obrzydza ja sama myśl, a to zasadnicza różnica nie wiem co Ci doradzić, ale brzmisz włąsnie jak osoba aseksualna, nie wiem czy to mozna zmienic, ale wizyta u seksuologa na pewno nie zaszkodzi nie mam nic przeciwko ludziom aseksualnym, chociaz tego nie rozumiem, ale jak dla mnie problem zaczyna się w momencie gdy osoba aseksualna próbuje zbudowac związek z osobą, która seksu potrzebuje nie sprowadzajcie tego do kwestii, że jak ją kocha to nie zdradzi, jak koles ma taka potrzebę, to sie może stac, albo inaczej, odejdzie do innej aseksualni powinni spotykac sie z aseksualnymi, no chyba, że Twojemu facetowi to nie przeszkadza....

Gość Martyna 23
Tzn, kiedy gadałam z moim facetem o tym powiedział, ze poczeka ile bedzie trzeba.. ale wydaje mi sie ze ile mozna czekać.. Kiedys skonczy mu sie cierpliwosc i pojdzie do innej zeby dała mu to, czego ja nie mogę !! Czasem wydaje mi sie, ze my poprostu do siebie nie pasujemy... Moze to wynika z tego, ze wczesniej probowalismy i jakos tak sztywno było.. potem nagle odechciało mi sie.. :( moze z innym facetem byłoby inaczej ? No, ale co mam zrobic.. odejsc dla lepszego sexu do innego.. mimo, ze kocham tego.. W sumie taki zwiazek bez sexu długo nie pociagnie... i rozleci sie sam.. :(

Gość zycie z kims
nie polega na sexie tylko na milosci.Ja nie mam dziewczyny,ale jak bym miał to bym czekal wytrwale kiedy ona by byla gotowa.

Gość Martyna 23
łatwo mówić.. :(( ale mnie sie wydaje, ze faceci są tacy ze predzej czy pozniej zostawi.. albo zdradzi... musi to zrobic i koniec, nie ze mna to z inna :(( ahh ..

Gość jalunary
Latami sie nie ruchaja,a ja juz na pierwszej randce mam ochote przeleciec laske,a co dopiero rok ,czy dwa -to jakas abstrakcja.

Gość Martyna 23
kiedys jak pracowalam w masarni, kierownik dzialu podrobów kiszek suszonych, zapakowal mi swojego 30 cm kabanosa prosto w odbyt, czy to moze miec jakis wplyw na obecne moje zycie ? :(

Gość jalunary
To nie moze byc powod ,bo jakby w koncu ktos jej porzadnie zapakowal ,to by polubiła seks.

Gość Martyna 23
jalnuary opisuje powazny problem i oczekuje powaznych odpowiedzi.. to, ze Ty spotykasz sie z laska po to, zeby ja wyrucha*ć i wyjeb**ać to już inna sprawa i mysle, ze masz troche nie po koleji. Nie umiesz odpowiedziec powaznie to sie nie udzielaj.. I nie podszywac sie pod moj nick !

Gość wilkin
a dlaczego robi ci sie niedobrze ? JEstes lesbijka ?

Gość wilkin
moze idz do seksuologa , bo to nie jest do konca normalne.

Martyna 23, może ty masz jakieś uprzedzenia związane z seksem ? Skoro robi ci się niedobrze na samą myśl o seksie, tzn. że seks kojarzy ci się z czymś złym. Myślę że powinnaś zmienić swój sposób myślenia o seksie. Staraj się być nastawiona względem seksu bardziej optymistycznie.

Gość Martyna 23
Muszę jeszcze przyznać się bardzo wstydliwej rzeczy że od czasu incydentu w masarni odczuwam niesamowity pociąg do do kształtu kiełbasy. Bardzo często wsadzam sobie jakąs kiełbasę w dupala i chodząc na czworakach udając suczkę Zuzię gdy macham tak zrobionym moim ogonkiem-kiełbasą. Problem zaczyna się gdy zlatują się okoliczne psy dobierającego się do mojego tyłka, choc muszę przyzna że ten rodzaj zainteresowania podbudowywuje moje ego. Ale czy to jakiś ma wpływ na mój obecny problem?