Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red marry

Ciąża czy stres??? błagam o rade...

Polecane posty

Gość red marry

Właśnie skończył mi sie okres, a mimo to dziwnie sie czuje. Mam jakies dziwne bole brzucha i nadal sie stresuje, ze moze to byc ciaza. Do wytrysku nie doszło w moim organizmie, ale kilka pchniec jednak miało miejsce, a ze był to moj pierwszy raz, wiec było to raczej nieudolne. To był moj 17 dzien cyklu, a cały trwał 26 dni. W niedziele przeprowadzam sie do innego mieszkania, bo zaczynam studia i mimo wszystko troche sie stresuje. Czy to moze byc przyczyna tych dziwnych boli czy jednak to moze byc ciaza??

Gość smart231
Nie srtesuj sie, to nie jest ciaza. Na pewno stres zwiazany z przeprowadzka i mysla o pierwszym razie, jezeli nie doszlo do wytrysku nie am mozliwosci zebys byla w ciazy.

Gość ZyROZPACZONA
Nie martw się jesli krwawienie było takie jak zazwyczaj to nie potrzebnie się martwisz.. tez przez to przechodziłam będzie dobrze!

Gość red marry
dzieki za to pocieszenie, okres był raczej normalny, trwał 4 dni- raczej, bo wczesniej jakos nie przywiazywałam szczegolnie wagi do obserwacji a teraz nagle dopatruje sie dziwnych i niepokojacych objawow :-(

Gość kinio123456
ja pamietam ze kiedys jak sie balam ze wpadlam to po tygodniu czulam juz ruchy dziecka ale to bylo tylko moje urojenie spowodowane strachem przed ciaza w ktorej nie bylam takze nic sie nie boj bo jak o tym myslisz to dobierasz sobie rozne rzeczy do glowy i wyobrazasz sobie ze tak wlasnie jest buziolek