Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaaaaasssssss

wyobrazaliscie sobie kiedys smierc kogos najblizszego?

Polecane posty

Gość laaaaaaasssssss

czasem to pozwala docenic ta osobe. niestety potem moze ta wizja uprzykazac zycie

Gość gagateksd
a od czego sie zaczelo ze wyobrazasz to sobie?

Gość laaaaaaasssssss
jeny kochane, jak dobrze wiedziec ze nie jest sie samym;* myslalam,ze cos ze mna nie tak tylko wiecie, ze jak mialam wczoraj taka koszmarna mysl, to na prawde pomyslalam: jeny, nie warto klocic sie o glupoty i trzeba doceniac ludzi,bo chcoiaz czasem wkurzaja to jednak nie wyobrazamy sobie bez tych kochanych osob zycia

Gość barbarzynca z miekkim sercem
20 dni temu stracilam Kochanego... nie potrafilam sobie tego wczesniej wyobrazic teraz zyje w tym koszmarze...

Gość laaaaaaasssssss
barbarzynco....bardzo mi przykro:(nawet nie wiem co napisac:(

Gość laaaaaaasssssss
c.r.e.a.m... to chyba dosc smutne i wstrzasajace bylo?

a ja wieczorem jak nie moge zasnac i nie wiem skad takie mysli i czemu o tym mysle :-0

Gość laaaaaaasssssss
Lusesita-faktycznie tak jest a jak sobie radzicie zeby nie myslec o najgorszym na zapas tylko cieszyc sie zyciem i tym co macie?

Gość barbarzynca z miekkim sercem
chwile spokoju odnajduje tutaj, wiem jak dziwne to sie wydaje, ale wlasnie na forum lapie te minuty gdy bol nie rozklada mnie i nie wyzera, to pomaga, zalozylam topik dziewczyny mnie wspieraja, ja czytam i placze... tak teraz wyglada i bedzie wygladalo to co inni nazywaja zyciem

bez przesady kiedys byłem ponad godzine nieprzytomny od tego momentu się smiereci nie boje troche mnie to zmieniło :O

Gość laaaaaaasssssss
Gejsza- chyba generalnie zyjemy w swiecie ktory nas bombarduje zlymi wiadomosciami i dlatego tak potem fatalistycznie myslimy. No i tez boimy sie stracic to co najbradziej kochamy

Gość laaaaaaasssssss
barbarzynco- wiem,ze nie potrafisz teraz w to uwierzyc,ale podobno czas leczy rany... zachowaj dobre wspomnienia z Nim i ciesz sie ze dane Ci bylo doswiadczyc tej milosci

Ja czesto przed snem wyobrazam sobie ze kiedys tam umre i jak to bedzie...a o smierci bliskich raczej nie mysle, bo czesc z nich juz odeszla:( wiec mozna powiedziec ze wiem co to znaczy...

Gość laaaaaaasssssss
Lusesita- ja tez jestem bardzo pogodna osoba:) i wiesz co, moja najwieksza wada to to ze na zapas sie przejmuje. Zobacz ilu ludzi zyje beztrosko, co ma byc to bedzie i nie przejmuje sie, a ja sie martwie na zapas i po co.

Gość laaaaaaasssssss
Mary- masz racje, po co o tym mysleć. Pewnie i tak nie mamy na to zadnego wspływu i powinnismy sie cieszyc dniem dzisiejszym i nie analizowac zbytnio. Tak mi sie bynajmniej wydaje

laaaaasssss racja...ciagle jakies wypaki chodza po ludziach ,zycie jest takie a nie inne i stad takie mysli .... Tak w ogole to sie czesto zastanawiam po co to wszystko,po co biegac za kasa,dbac o siebie,przejmowac sie wszystkim jak niedlugo nas robaki beda jesc...wiem ze to takie glupie myslenie moze no ale 6aka prawda...zycie jest za krotkie zeby sie wszystkim nacieszyc a do grobu nic nie zabierzemy..

Gość laaaaaaasssssss
pewnie tak tylko meczy mnie to,czy jest sens zamartwiac sie za wczasu takimi smutkami... Generalnie niejeden psycholog by sie za glowe zlapal:)

Gość laaaaaaasssssss
Gejsza- skoro zycie jest krotkie to moze lepiej sie nim cieszyc wlasnie?:) przezyc je jak najlepiej i najpelniej. Jeszcze wiele pozytywnych i pieknych dni przed nami. Ja mam marzenia i chce je spelniac.

myslalam ze tylko ja tak mam:o czasami jak nie mogę zasnąć wieczorem w łóżku zastanawiam się nad śmiercią swoją ze to takie nieuniknione i wczesniej czy później mnie to czeka( okropne uczucie w sercu mnie dopada brrr) oraz ze wczesniej czy pozniej moi bliscy też odejdą osoby które kocham....

wlasnie,tylko sie czesto o tym zapomina...a szkoda bo faktycznie nie wiadomo kiedy nas "trafi" i juz bedzie za pozno......