Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak555

ochydna sperma

Polecane posty

Gość ja kiedys
a dlaczego?? masz tu rady dla iinych a dla swojej pani???

Gość ja kiedys
odddd - dlaczego???

Gość odddd
ja rady? tylko pytałem :P

Gość ja kiedys
kociak, a moze lepij niech spusci sie na piersi a ty tylko troszke sprobujesz paluszkiem - to nie jest rada???

Gość odddd
no fakt troche pofantazjowałem :P

Gość napletek
....a ja lubię jak "moja" podzieli się ze mna mą spermą w namiętnym pocałunku........Panie..Panowie wierzcie mi to wspaniałe uczucie Robimy to od dawna........i jest nam wspaniale. Kto nie spróbawał ten wiele stracił!!!!!!!!!

Gość ja mojemu mężowi robię loda
a jak w kulminacyjnym momencie tryska to wsuwam mu język w tą dziurkę i zaciskam usta,a jemu się wydaje,ze tak duzo jest tej spermy,ze aż mi wypływa z ust i leje się na piersi.

myśle ze tu są poważne dziewczyny lub kobiety:P ale jesli tak twierdzisz to podaje to był nr gg 44820100 ja lubie ogólnie z fajnym finałem:) ps: nie pisze z dziecmi ponizej 17 lat ps: kolega ma pierszenstwo bo mnie i tak w pl niema obecnie:) pozdrawiam

Gość Ja raz się przełamałam
Ale nie do połknięcia tylko do skończeniu w ustach i potem czułam się jak szmata. Nigdy więcej. Smak był taki że wymioty czułam w gardle ale on mnie po tym pocałował. Teraz nie dość że mam obrzydzenie do siebie to i jeszcze unikam całowania bo mi się od razu cała ta akcja przypomina. I też próbowałam tłumaczyć sobie że się kochamy, że to dla niego ale na szczęście on nie mówił nic o powtórce chociaż czuje że gdzieś w nim to siedzi ale głośno nie powie że chce znowu:/