Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

top123

spłaczenie głowki

Polecane posty

Gość na pomarańczowo tym razem
wyrówna,skonczy rok i po spłaszczeniu nie zostanie nic

Gość no prosze_82
mojemu synkowi sie wyrownala, a jak mial 6 miesiecy to co spojrzalam na ten kochany lepek to ryczec mi sie chcialo:) teraz ma 18 mc i jest ok;)

Gość no prosze_82
w miare jak czasza bedzie sie rozrastac splaszczenie bedzie sie robilo coraz mniej widoczne... to prawda, ze duza poprawa byla okolo roczku...

Gość no prosze_82
czaszka mialo byc:)

dzieki No prosze :) a czy notorycznie trzeba \"maglowac\" dziecko nawet jak i tak uporczywie spi na swoim boczku ?? czy i bez tego czaszka moze się rozrosnąc z czasem, z wiekiem itd ? lekarz mi się kazal nie martwic, ale juz nie do konca wierze ze tak hop-siup to się "samo" wyprostuje...

Gość no prosze_82
pisze z reka na sercu... nigdy na sile nie przekrecalam glowki, jak nawet ulozylam w lozeczku to i tak sie zaraz przekrecal:) stary dobry pediatra powiedzial zebym sobie dala spokoj i dalam ( mimo absolutnie glosnych i wyraznych protestow mojej tesciowej, ktora wtedy jeszcze miala zwyczaj wpadac bez zapowiedzi i wykrzykiwac, ze jak nie bede pod jedna strone malego podkladac kocyka zwinietego w rulon to wyhoduje sobie PIKOKA;):):);)) !