Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkasoad

Heh nie wiem czemu...

Polecane posty

Gość julkasoad

Wiecie co? Nie rozumiem, mam 20 lat, jestem szczupłą brunetką, 165 cm wzrostu. Dbam o siebie. Wszyscy mi mówią że z twarzy jestem podobna do Ani Przybylskiej, wydaje mi się że ona jest ładną dziewczyną... I tak, wiiecie czego nie rozumiem, nigdy nie miałam chłopaka, nikt mnie nawet nigdy nie pocałował. Czuje się jak jakis mutant, nie wiem czym odstraszam od siebie chłopaków... Nie jestem jaką różową lalą z kilogramem tapety na twarzy itd, nie narzucam się. Ok, może jestem nieśmiala ale tego chyba nie widać po wyglądzie, no nie? Wogóle żaden chłopak nigdy do mnie nie podszedł i nie zagadał więc nie wiedzą jaka jestem z charakteru...

Gość markotb
ja mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewcznyny

Gość xczdzara
Wogóle żaden chłopak nigdy do mnie nie podszedł i nie zagadał więc nie wiedzą jaka jestem z charakteru.. a ty do jakiekos podszedlas?

Gość julkasoad
xczdzara - ej, przecież jak widzę że nie jest mną zainteresowany to nie będe skakała wogól niego.

Gość wlasnie tak to wyglada
żaden chłopak nigdy do mnie nie podszedł i nie zagadał więc nie wiedzą jaka jestem z charakteru... Jak to nie wiedza a w gronie znajomych lub przyjaciol chopakow nie wiedza? Czesto sie widujesz ze znajomymi i ze znajomymi znajomych zewby ludzie wlasnie mogli cie poznac?

Gość julkasoad
No mam kilku kolegów z którymi mam relacje typu siostra-brat, no oni mnie znają, wiedzą jaka jestem. Ale ich koledzy nie wypytują ich o mnie...poprostu jestem dla nich niewidzialna

Gość julkasoad
heh, a no rzeczywiście...zapomniałam o tej czapce. Uff, kurcze dzięki

Gość mała migotka mimi
i sprawa sie rozwiązała :D

Gość julkasoad
nom;p