Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no drugs

Najgorsze fazy po dragach roznego rodzaju

Polecane posty

Gość no drugs

jesli macie jakies doswiadczenia po czymkolwiek to piszcie.. moze i nawet ku przestrodze;)... co sie wam przytrafilo a czego za cholere byscie juz doswiadczyc nie chcieli:p...

Gość olipinka
kiedyś ze znajomymi paliłam trawkę. Najarałam się tak, że nie pamiętam dokładnie, jak dotarłam do domu. A w domu zaś, podobno byłam twarz prawie godzinę -tak powiedział mój facet:-O

Gość olipinka
*myłam Kiedys tez dosypano mi amfetaminy do coli i nie spałam całą noc. Koszmarne uczucie!!!! Szczególnie tzw. "zejście" Powiedziałam nigdy więcej narkotyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no drugs
ja po jazzie mialam nie dosc ze stop klatke .. ( palilam z moim mezczyzna) to jeszcze powiedzialam zeby do mnie nic niemowil bo i tak go nie widze..:D:D:D:D:D a potem za klamke nie moglam zalapac..:(:(:(.. i ogluchlam.. i powoli przechodzilo i bylo coraz glosniej do tego stopnia ze przeszkadzal mi dzwiek wlaczonego laptopa:D:D:D:D:D:D mimo to nie chce tak wiecej;) a mam slaba glowe a nie palilismy z pol roku:)

Gość stillwet
mialam akcje z kupa w luzku w domu mojego chlopaka, akcja w stylu tej z trainspoting...

Gość no drugs
a moj kochany gdy ktoregos wieczora zapalilismy jazz poczestowany przeze mnie chipsem walnal mi wyklad ze on zjesc tego chipsa nie moze poniewaz w tych godzinach zle to wplynie na jego bla bla bla... wysmialam go nieco;P... zdarzylo mi sie zwymiotować kiedys po pixie:O:O:O.... i zemdlec po fecie.. brrr chcialam sprobowac i skonczylo sie marnie

Gość gruba fazaa
stillwet mialam akcje z kupa w luzku w domu mojego chlopaka, akcja w stylu tej z trainspoting...

Gość Syfiary
Banda głupich, obrzydliwych narkomanek :O

Gość jakajaka
ja po maryśce widziałam rekiny na ulicy które mnie goniły :D:D:D