Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldenka+

mamy ,,odchowanychbobasów

Polecane posty

Gość goldenka+

Hej .Ja tak spytam czy sa tu mamy ,no ciut starszych dzieci ,ktore juz maja pociechy odchowane ,nie potrzebujace juz az takiego nianczenia?jak Wy ,a zwłaszcza dziewczyny spedzacie czas wolny ,no taki dla siebie?Ja wiem ze jak kto ma małe szkraby to w sumie cały czas koło nich mija,ale jak sa wieksze??No wiadomo tez trza sie zajac ,ale juz tak matki i ojca nie potrzebuja-duzo koło siebie same zrobia a i inne towarzystwo wola :-[ buu szkoda ja niby nie stara jeszcze jestem 34 lata,ale moje kolezanki dopiero zaczynaja rodzic dzieci i mało ktora ma czas na jakis tam wypad-tak poskakac, ,,pokiwac sie'' (*_*) ,nawt na zwykłe pogaduszki Jak radzicie sobie z nadmiarem wolnego czasu ?

Gość *...*
Dzieci mam już duże, ale czasu wolnego i tak nie mam;)

Gość goldenka+
a ja pracuje i prowadze chate i mam mimo to nadmiar hehe

Gość kriszna
mam kolegow z ktorymi zawsze mozna wyjsc ,kolezanek nie mam bo te zawsze znajda jakies wymowki a to dzieci ,remont,glowa :P

Gość goldenka+
ooo ja kolegow tez miałabym ,ale po co mi potem ,,awantury'' ha ha

Gość *...*
goldenka coś mi się wydaje , że dużo ci tego czasu wolnego nie zostaje;)

Gość kriszna
kolega koledze nie rowny hehehe ,moj facet wie ze ja tylko z nimi pije i nie ma nic przeciwko na szczescie dla niego bo inaczej bylo by z nim zle :P

Gość *...*
kriszna ja tam wolę koleżanki, a na picie nie chodzę bo nie lubię:P Mój mąż dostałby ciśnienia, gdyby zobaczył mnie z kolegą na piwie:D

Gość kriszna
mi sie jakos z kolezankami nigdy nie składalo,moze dlatego ze to takie kolezanki byly.. wiecznie ploty i zazdrosc jakas dziwna nie wiadomo o co i dlaczego :O

Gość goldenka+
Racja kriszna ,rozne sa kolezanki .Ale co w tym złego pojsc z kumpela na pizze do północy posidziec czy nawet na impre .Ja jak wychodziłam -rzadko bo rzadko bo kurna nie ma z kim-ale jak juz to mowie ,,staremu''wez detektywow zwołaj i pilnuj mnie -tak dla jaj to mowiłam,ale nawet gdyby mnie chciał sprawdzac co robie to prosze bardzo -ja na podrywy i jakies tam seksy sie nie wybieram.Ot tak moze poflirtowac i tyle. Kolezanki to zawsze maja obiekcje a ze jak tak same isc ,ze nie pasi eeeee gadanie .Kiedy bedziemy łaziły ?jak 60 lat nam stuknie?

Gość *...*
Zazdrosne o co? Jeżeli jesteś chodzącą pięknością, to się nie dziwię?;) Moje koleżanki są super!Ja jestem dla nich miła, a one dla mnie:)

Gość kriszna
oj tak jest niestety zonki sie boja mezow i gadania ludzkiego :P ale trzeba wychodzic z domu zebby sie odchamic :P pojsc do ludzi ,pogadac ,posmiac sie :) Co do mezow to trzeba ich przygotowywac juz na etapie chodzenia ze soba ze my tez mamy prawo chodzic ze znajomymi do pubu bez niego oczywiscie :)

Gość goldenka+
*...* ale my tu nie o jakims piciu na umór mówimy ,tak normalnie na piwo dwa -tyle .byle z chałpy wyjsc ,,do ludzi'' pobawic sie

Gość goldenka+
kriszna jestes boska ,ze sa jeszcz takie mezatki. A do drugiej kolezanki -to tez nie tak ze kolezanki sa be wszystkie .Sa fajne ,ale my mówimy o tym ze nie za bardzo kwapia sie do wyjscia same ,rozumiesz mnie?bo tak jak napisała kriszna wiecej ich ludzkie gadanie obchodzi .Mnie to tak nie interere co ludzie gadaja .Ni erobie nic złego

Gość goldenka+
sa pewne granice i oczywiscie jesli sie je przekroczy to ...to juz inny temat

Gość *...*
Tu, gdzie mieszkam tak naprawdę nie ma ciekawych lokali... a do mordowni nie pójdę:) kriszna za słabo przygotowywałam swojego faceta przed ślubem, ponieważ teraz nawet nie lubi jak wieczorem wychodzę na rolki

Gość goldenka+
ja mam np kolezanke ktora chetnie by gdzies wyszła to widac ale wiecie czemu niechce i ma opory?Bo -jak powiedziała-wtedy pewnie i jej maz chciałby z kolegami na piwo sam isc i moze poznałby tam kogos itp......smieszne.Co to ma do rzeczy??Poznac do randki mozna faceta na zakupach w sklepie ,albo na ulicy,wszedzie.Ja nie pojmuje czemu u niektorych zon jest takie przekonanie ze facet moze tyklko na piwie albo w pubie jakas laske poznac itp,itd.To taki poglad klasycznie nainwnych zon,ktore mysla ze jesli ich misiu jest w domu po pracy ,w sobot tez siedzi i razem sa wszedzie to nic złegoo sie nie stanie .A guzik prawda.Okazja jest wszedzie ale co innego czy my z niej skorzystamy

Gość goldenka+
a tak wogole to skad jestes *...* i Ty kriszna?Ja małopolska konkretnie Nowy Sacz

Gość kriszna
ja bym nie przezyła jak bym raz na tydzien w weekend nie wyszła z domu , po prostu mam taka potrzebe isc ,pogadac , potanczyc czasami nawet sie upic :P ale na tygodniu juz nie wychodze bo mi sie po prostu nie chce wole polezec w domu i upiec chleb . Dla mnie to chyba taka terapia piwkowa :P

Gość kriszna
ja z małej dziury na lubelszczyznie :)

Gość goldenka+
to masz takie same ,,potrzeby ''jak ja asz kurna szkoda ze tak daleko

Gość kriszna
prawde goldenka piszesz okazja jest wszedzie :P ja swojego faceta czasem siła wypedzam z domu bo on nie bardzo lubi gdzies chodzic :P ale takie spotkanie z kolegami dla niego to tez fajna sprawa moga sie pozalic na swoje wredne zony i poczuc sie zrozumianym :P Kiedys kolega mi opowiadal o swojej siostrze i jej mezu jakie to zgodne małzenstwo ,ze wszedzie chodza razem i tak sie kochaja bleble ble i były jego urodziny przyszla ta siostra z mezem a ten maz jak sie okazalo chcial sie ze mna umawiac pare razy w pracy :P Porazka ! No ale zona wpatrzona w niego jak w obraz :P

Gość kriszna
faktycznie jak na wypad do knajpy to troche daleko jechac a zwłaszcza wracac jakim autobusem po piwku z pełnym pecherzem :P

Gość goldenka+
ano własnie klasyczna naiwnosc typowej zony.

Gość goldenka+
kriszna ale ja mam duzo dom to wracac nie musisz tak od razu heeeeee

Gość goldenka+
a masz moze gg? moze piśnij co kiedys ? 5979655 ja zaraz musze cos uparzyc i wogole ten burdel w domu posprzatac

Gość kriszna
spedzanie wolnego czasu na kafe tez fajna sprawa tylko pozniej tylek boli :P

Gość goldenka+
anette no my tez ale czsem trza gdzies sie ,,odchamic'' a skad klikasz?

Gość goldenka+
tez fajna coby nie ,najwazniejsze towarzystwo ,jak to dopisuje to nawet siano wystarczy