Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Najlepszy program do odtwarzania filmow?

Polecane posty

Gość cati82

Prosze poleccie mi jakis prosty w obsludze, nie skomplikowany program do odtwarzania filmow.

Gość Agata1111111111
Subedit ,darmowy , przyjazny i prosty w obsludze; )

Gość cati82
dziekuje:) widze teraz w wyszukiwarce ze duzo osob poleca ten program, juz go sciaglam widze ze jest taki fajny, prosty w obsludze ale dlaczego niektore filmy ktore sciaglam mi sie nie otwieraja...?:( A inne tak. Co to moze byc?

Gość a ja polecam bestplayer
niedawno wznowiono nad nim prace i pojawila sie wersja 2.0, swietny player. odnosnie filmow, pewnie brakuje Ci jakichs kodekow.

Gość do lookalike
allplayer - lepszy od subedit

Gość cati82
idiota jakis sie podszywa , co za kretyni na tym swiecie zyja ohyda , do psychiatry czym predzej idioto/o!

subedit jest fajny, a najprostszy z mozliwych chyba, nawet bez instalacji to cinemaplayer.

Gość cati82
Dziekuje wam:) a co mam zrobic zeby odtwarzaly mi sie tez filmy, te ktore wczesniej sie odtwarzaly a a teraz nie..

no wiec wtrace i ja swoje 3 grosze w tym temacie :) ogladam na kompie cala mase filmów :D na prawde duzo a w zasadzie bardzo bardzo duzo :D :D :D korzystalem z wielu odtwarzaczy w tym z subedita , allpayera i wielu innych ale obecnie juz od dluzszego czasu korzystam z GOM Player'a i czasem z BSPlater'a ew BestPlayer http://www.instalki.pl/programy/download/odtwarzacze_audio_video/GOM_Player.php ale GOM jak dla mnie bije wszystkie inne playery :classic_cool: masa ustawien i fajne skorki mozna dograc :) reasumujac polecam GOM PLAYER'a :D

Gość Jakub_88
subedit09

Gość Mitsuki z Kitakiusiu
polski all player

Gość dzej zi
Tylko BSplayer, odtwarza nawet filmy, ktore wymagaja zainstalowania dodatkowych kodekow w innych odtwarzaczach