Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamciaaaaa

moj facet zjechal mnie za stringi

Polecane posty

Gość adamciaaaaa

chcialam zrobic mu niespodzianke i kupilam sobie stringi, a on tu dla mnie zrobil niespodzianke i mnie zjechal zaczal mowic, ze zwidzil pol swiata, i nie widzial nigdzie zeby dziewczyny stringi nosily, nawet na plazy, nawet w sklepach ich nie ma, zaczal mowic, zebym jak ogladala film, to zebym skupila sie co maja aktorki na sobie, nawet jakies grajace prostytutki

Gość liizzzzzz
nie sluchaj tej idiotki Aniuleczki w innym temacie pisala, ze ryby maja kosci

Gość Dżarmusz
Białorusinki częściej noszą stringi niż Polki :p

Gość buahahahahahahahahaha
:D

liizzzzzz nie sluchaj tej idiotki Aniuleczki w innym temacie pisala, ze ryby maja kosci Głupia cipo pisałam, że ryby nie mają kości. naucz się czytać idiotko. :O liizzzzzz to kretynka.

ja nigdzie kłamco nie pisałam, że ziemia jest płaska. Odczepcie się ode mnie. } Pisałaś, pisalaś, tylko na twoje szczęscie topik skasowali. :o

Gość Anulinka kiciaczek .16
ziemia jest płaska

Myrevin ja nigdzie kłamco nie pisałam, że ziemia jest płaska. Odczepcie się ode mnie. } Pisałaś, pisalaś, tylko na twoje szczęscie topik skasowali. Jesteś głupi, bo dopiero od dzisiaj piszę tutaj. Nigdzie wcześniej nie pisałam pod tym nikiem.

Jakiś głupek z tego faceta.. ja lubie stringi.. :) jeszcze dupka zgrabna i powabna.. to w ogóle.. grrrrr.....

Gość mikaaa876
Cześć ;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.