Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fagottino

CO Z TYM PACIORKOWCEM W CIAZY?

Polecane posty

Gość fagottino

kurcze tyle sie sluszy ostatnio o tym posiewie na paciorkowca kiedys tego nie bylo....robilyscie to?

Gość fiziak150
Uparłam się i zrobiłam na własną rękę choć lekarze odradzali:O Na szczęście nie miałam tego świństwa:) Jeśli nie my - same, to nikt inny nie zadba o zdrowie naszych dzieci więc lepiej dmuchać na zimne - z takiego założenia wychodzę;) Najlepiej zrobić to badanie pomiędzy 35 a 37 tygodniem ciąży.

Gość oviesse
dlaczego lekarze odradzali kurcze juz nie wiadomo kogo sluchac....chca na nas oszczedzac czy co przeciez to jest platne badanie

Gość deli26
ja tez chciałam zrobic i byłam wtedy prywatnie, moja gin powiedziała,ze nie ma takiej konieczności

Gość oviesse
dziwne to wszystko chyba dla wlasnego swietego spokoju powinien je zrobic

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mój ginekolog tez stwierdził ze nie ma potrzeby, urodziłam zdrowa córkę. Po 10 dniach od porodu trafiłysmy do szpitala z powodu przedłużającej się żółtaczki, no i okazało sie że żółtaczka się przeciaga bo córka ma paciorkowca w drogach moczowych, ja ja zaraziłam w czasie porodu :O Dziewczyny nie dajcie sie spławić, zróbcie to badanie, ostatnio pisała tu dziewczyna której zmarła córcia przez paciorkowca :( To podstepna bakteria która po cichu wyniszcza organizm

Gość oviesse
niezle i skad my mamy wiedziec co trzeba a co nie?