Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzsamaniewiem

on nie teskni

Polecane posty

Gość juzsamaniewiem

mam chlopaka, bardzo mi na nim zalezy az moze za bardzo. chodzi o to ze jak go nie ma bo np. musial wyjechac to ja zawsze tesknie oczywiscie nie daje mu tego tak strasznie odczuc, nie mecze go telefonami itp. martwi mnie ze on nie pali sie zbytnio zeby mnie zobaczyc, nawet jak moze juz przyjechac do mnie to widze ze jest mu to obojetne czy teraz czy pare dni pozniej a ja bym chciala zeby wyrywal sie zeby ze mna byc. powiedzcie czy przesadzam i szukam problemu? jak to jest u was?

Gość spioooszekkkkk
hmm u mnie kiedys w poprzednim zwiazku bylo tak samo i sie rozpadlo.. a teraz mam cudownego faceta!! on teskni jak sie nie widzimy jeden dzien i on bardziej nalega na spotkania::):) zmien sobie na lepszy model albo zainteresuj sie innym tto da mu cos do zrozumienia...

Gość juzsamaniewiem
a ile czasu z nim bylas zanim sie rozpadlo? i czy on nie tesknil od samego poczatku czy moze po prostu sie znudzil?

Gość spioooszekkkkk
bylam z nim prawie 3 lata a pozniej zostawil mnie tak na prawde dla innej.. mowiac mi ze to wszystko ptrzez klotnie bo sie czepialam roznych rzeczy.. wtedy bolalo a teraz to wale... on kiedys byl inny na poczatku spotykac sie chciala a pozniej stali sie wazni jego znajomi nagle jego ukochana gierka itp.. nie zaluje ze sie z nim rozstalam i ty tez nie zaluj.. bo jak juz tak u ciebie zaczyna sie robic to nieciekawie.. ja poznalam wspanialego faceta:)

Gość juzsamaniewiem
jak jestesmy razem to jest czuly i mily, mam wrazenie ze szuka czasem ucieczki zeby sie jakos naladowac, nie wiem, moze jakos go wyczerpuje ta moja miloscia

Gość spioooszekkkkk
a moze zrob tak .... nie pytaj o spotkania o nic nie odzywaj sie 1... zobaczysz jak odrazu zateskni jesli jest takim typem czlowieka po prrostu nie pytaj ty o spotkania i nie pisz 1

Gość juzsamaniewiem
tylko ze my ze soba mieszkamy i to pewnie przez to ma mnie czasem dosc :(

Gość spioooszekkkkk
uuuu.. jak mieszkacie razem to jeszcze gorzej bedzie sobie z tym poradzic.. moze zrob tak.... po prostu nie dzwon jak bedzie poza domem... zadbaj o siebie idz do fryzjera na solarium do kosmetyczki ladnie sie ubieraj itp. pewnie jak ze soba mieszkacie to zapomnialas zadbac o siebie ROZKOCHAJ GO OD NOWA swoim wygladem... a co do zachowania nie badz nachalna nie odzywaj sie 1 itp pomoze jesli cie n aprawde kocha:)

Gość wkurzonaBlondi
http://www.4shared.com/file/32763813/461bcf0 a/argov_sherry_-_dlaczego_mczyni_kochaj_zozy.html?s=1 Link to ksiazki dlaczego mężczyźni kochają Zołzy !! ściągnij sobie ta ksiązke,poczytaj,zastosuj w swmoim zwiazku i po sprawie:-D

Gość wkurzonaBlondi
tylko niech Cie tytul nie odstrasza bo to nie o taka zołze chodzi:-P

Gość juzsamaniewiem
dzieki wszystkim za rady szczegolnie Tobie spioszku :) mam nadzieje ze cos pomoga :/

Gość wkurzonaBlondi
spioszek daje rady jak w tej ksiazce a tam jest wiecej wiec przeczytaj:-P

Gość juzsamaniewiem
wlasnie sciagnelam :) biore sie za czytanie

Gość spioooszekkkkk
a nawet nie czytalam tej ksiazki hihi :) to moze ja sobie tez sciagne :) i poczytam w wolnych chwilach :):)

Gość spioooszekkkkk
a mi sie nie chce otworzyc :( ten link

Gość wkurzonaBlondi
to podajcie maile to wam wysle i jeszcze inna taka:-D

Gość wkurzonaBlondi
To milej lektury zycze:-D

Gość spioooszekkkkk
natalkakws@tlen.pl prosze bardzo:) i dziekuje blondi:*:*

Gość spioooszekkkkk
ja mimo wszystko chcialabym na maila i jeszcze inna jak masz blondi :*:)

Gość spioooszekkkkk
nic nie dostalam jeszcze :(:(

Gość wkurzonaBlondi
wysłalam własnie-sprawdz:-)

Gość spioooszekkkkk
o dostalam dziekuje bardzo :* a i masz na nazwisko tak samo jak moj chlopak hehe:) buziaki dla was dziewczynki!:)

Gość wkurzonaBlondi
hehe ale nie pisz tu jak sie nazywam:-P moze to jakas rodzinka hehe :-P najpierw poczytaj o zołzach...czyba ta 1 czy w pdf.:-D i nie ma za co:-)buziaki

Gość spioooszekkkkk
nie no co ty nie bede pisac jak sie nazywasZ:) a skad jestes?:) ok ok ja juz czytam :)

Gość wkurzonaBlondi
Poznan City-czytaj a potem mi napisz co sadzisz bo mi sie baaardzo poodbala ta ksiazka:-D i sama zaczynam ja wprowadzac w zycie:-D

Gość spioooszekkkkk
ja czytam o tych zolzach wciagnelo mnie bardzo :) czytam o atrakcyjnosci i zeby nie przejmowac sie inna dla nas"ladniejsza od siebie"dziewczyna jak jest w pomieszczeniu i ja z facetem.. a ja czesto sie czepiam ze pewnie mu sie ona podoba itd:/ teraz wiem zeby nie zwracac na to uwagi :P

Gość wkurzonaBlondi
no dokaldnie- jeszcze jest tam duzo cennych wskazowke na temat wlasnie probs o spotknia,smsy....itp ale czytaj czytaj:-D

Gość spioooszekkkkk
nio czytam czytam i mysle ze to wspaniala ksiazka!! i kazda dziewczyna powinna to przeczytac:)