Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonaski

Wow, cud!!!!

Polecane posty

Gość iwonaski

Od kilku lat mam problemy z cerą, wydałam już mnóstwo kasy na dermatologów i na różnego rodzaju leku, żele, kremu które miały mi pomóc. Kasa poszła się rypać a pysk dalej jak był z niedoskonałościami tak został. W końcu się wkurzyłam i powiedziałam DOŚĆ!! Jakieś 2 tygodnie temu zaczęłam myć twarz szarym mydłem i mydłem bambino dla dzieci+ smarowalam twarz kremem nawilżającym który nazywa się Humektan (szare mydło wysusza cere więc krem nawilżający jest niezbędny). Moja cera jest teraz poprostu cudowna, z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Wygląda świeżo, nie błyszczy się, nie mam żadnych pryszczy i wągry stały się dużo bledsze. Mówie wam, nie ma co wydawać kasy na różnego rodzaju specyfiki które i tak nie pomogą. Mój sposób jest bardzo tani i co najważniejsze skuteczny!!

e tam ja też używam szarego mydła, a także oliwkowego bez zadnej chemii( robionego naturalnie) i nic:) Moich wągrów i pryszczy się nie da chyba zwalczyc;d zaczynam juz watpic;p

Gość iwonaski
nie wygląda na to że zaczynasz wątpić. Te uśmiechy mówią co innego:D

bo ja sie az tak tym nie przejmuje;) hihihi twarz i wyglad to nie cale moje zycie a jedynie połowa... no ale faktfaktem ze ja juz wszystkie mozliwe kremy tabletki na tradzik bralam i ciagle wraca (ale chociaz w mniejszym stopniu) A teraz poluje na hydrolat oczarowy i jakis olej zimnotłoczony przynajmniej tam nie ma chemii^^

Gość fiu fiuu
Dziecino, widocznie miałas tak zwany trądzik pokosmetyczny... Dlatego ci przeszło po odstawieniu mazideł. To żaden cud, tylko normalna reakcja. A ty anti masz ten trądzik "prawdziwy", pospolity - i tobie najbardziej pomogloby lykanie antybiotyku (minimum rok).