Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkjkjkjkjkjk

Mam 16 lat, czy moge brac tabletki anty?

Polecane posty

Gość stara ale jara1111
PONAD ROK hahahahhaahahah nie moge z tego,ponad rok,toz to prawie jak cala wiecznosc hahahahaa

Gość Młoda...:):)...
Witajcie:) ja od niedawna zaczęłam brać tabletki:) mam 17lat jak byłam z mama u gina jakieś 3 lata temu odradzał mi tabletki ale teraz już nie miał nic przeciwko:) byłyśmy prywatnie bo ona nie mogła przyjmować osób nie pełnoletnich:) a czy wy stosujecie dodatkowe zabezpieczenie? Współżyję z moim stałym partnerem jesteśmy razem już 4lata więc mam pewność że nie zaraze się jakimś syfem:)

Gość Wielkie halo...
Bo dziewczyna pyta jak się zabezpieczyć... Jakby nie pytała tylko pisała o ciąży to by było "trzeba było myśleć przed" zachowajcie zbędne komentarze dla siebie... Potraficie narzekać na dzisiejsza młodzież że taka owaka a dawniej to co? Może lepiej było? 17latki wychodziły za mąż bo już dziecko albo w ciąży...

Gość aga1230
Bardzo dobrze, że myśli o tym wcześniej! Spróbuj na stronie www.wpadka.pl , tam jest wyszukiwarka lekarzy w Twojej okolicy. i przy okazji możesz poczytać o różnych rodzajach antykoncepcji.

Gość ByAn
no ludzie kochani... nie róbcie z tego problemu, jesli lekarz będzie na tyle glupi że jej tego nie da to potem by miał na sumieniu że teraz by miała byc mamusią ;p ponadto, jeśli on ci ich nie przepisze, to możesz iść do apteki i pogadać z farmacełtką o tym jakie powinnaś brać. i ci je sprzeda, a w wieku 16 przecież można iść samemy do ginekologa. Żadna filozofia, jeśli będzie mądry to ci je da, jeśli nie to idź do innego, ja też mam 16 lat i biore :p bo w tym wieku dziecko to przekleństwo. popieram Cię jkjkjkjkjk... (nie wiem ile razy napisałaś 'jk') w stu procentach. pozdrawiam :)