Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwycona

PIERSI PIERSI!

Polecane posty

Gość jhghg
a gniesc to nie boli/?

Gość A moja nie lubi od tylu
Nie pytasz jak? I tak bym nie opowiedzial. Moja tajemnica :)

Gość zachwycona
nie bylo mnie przez chwile:/ wiec jak jak?

Gość zachwycona
wiec pochwal sie a ja bede pozniej :]

Gość Topless girl
Może już trochę po czasie pisze. Osobiście bardzo lubie swoje piersi. Mój chłopak też :) Uwielbia jak chodze po domu bez koszulki bo lubi na nie patrzeć. Najbardziej lubimy kochać się na jeźdzca bo może na nie cały czas patrzeć i je pieścić. Jest cudownie jak masuje i dotyka moje cycuszki a jak sie nachylę to zaczyna ssać i lizać sutki podczas gdy ujeżdżam mojego meżczyznę. Jest bosko!!!

Gość kukuśka
A moja żona zabroniła mi ssać jej sutki, a najlepiej, żebym w ogóle za bardzo nie przystawiał do nich ust, bo jak mówi sprawia jej to nieprzyjemne odczucia. OK, wierzę, kiedyś wprawdzie było inaczej,a le cóż, ludzie się zmieniają. Z czasem popsuło to nasze życie erotyczne, to ciągłe strofowanie, tak nie rób, przestań, a bo myślałam, żde będziesz je ssał itd. Teraz znowu jestem szczęśliwy, seks mam kwitnący, moja kochanka uwilabia jak pieszczę jej piersi, zatem żona może odetchnąć głęboko. Samo życie, prawda ?

Gość LiZUCHa
uwielbiam ujezdzac mojego faceta kiedy on siedzi oparty o cos, mam wtedy piersi blisko jego twarzy a on całuje je, lize, ssie moje sutki ..... a ja odlatuje :)

Gość Natalka85
Bardzo lubię swoje piersi, mój ukochany mąż też je lubi. Bardzo lubi je całować i dotykać podczas gdy się kochamy albo leżymy w łóźku. Parę razy pozwoliłam mu na "hiszpana" gdy mnie poprosił. Widziałam po jego spojrzeniu jak bardzo go to kręci. Teraz gdy jestem w ciąży mąż uważa że moje cycuszki nabarały jeszcze ciekawszych kształtów. :-)