Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletka

ch.ł.o.p.a.k niebo w piekle

Polecane posty

Gość tabletka

jestes z chlopakiem prawie 2 lata i jest ok poki nie mam jakiegos klopotu....jesli pojawia sie jakis problem ktory jest moj to on mnie tak denerwuje ze szok!!duzo gada o znajomosciach o tym o tamtym ale jak juz potrzebje pomocy to mnie wkurwia nawet nie umie pocieszyc no nic i od razu mam ochote z nim zrywac i tak robie,,,,obrazam go brzydko mowie i teraz na przyklad po takiej sytuacji powiedzialam mu kategorycznie koniec...mam rozne uczucia do niego, co prawda mowilam mu kocham ale chyba nigdy sama od siebie tylko wtedy jak mnie 'zmuszal' a mi bylo wtedy dobrze i przystawalam na to :( ale dziala mi strasznie na nerwy bo prawie nigdy nie wie co ma robic jak sie bos dzieje tylko od razu denerwuje noi ja zrywam bo juz nie mam sily do niego...jednak boje sie ze nie znajde lepszego mimo tego ze jedna osoba wazna dla mnie powiedziala mi ze to nie chlopak dla mnie;/ bywal dobry, przytulal, calowal, przepraszal za to ze to ja cos zle zrobilam, o urodzinach czy imieninach zawsze pamietal, mam duzo upominkow i drogich prezentow od niego ale nie wiem czy o kocham czy to tylko przywiazanie i ze nie moge sie od niego odciac,,,do tego kochania zostalam troche zmuszona bo on dosc szybko wyznal mi milosc i oczekiwal tez tego odemnie;/ wkopałam sie pieknie po uszy:( co mam z tym wszystkim zrobic?? on mi teraz pisze ze nie moze zyc, ze mu zlamalam serce, ze niespelniona milosc, ze mnie nadal bardzo kocha, ze to obled-ten nasz koniec, boje sie nawet ze sobie zrobi krzywde troche;/ co mam zrobic z nim????pomozcie mi, plisssssssssss

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
Moim zdaniem ....to nie jest chlopak dla Ciebie. Mialam tak samo...Ty potrzebujesz prawdziuwego ogiera!!!!!!! Faceta z jajami!!!!! Zaradngo, pomocnego itd!!!!!!! Z nim bedziesz sie juz tylko meczyła....i napewno stać Cie na lepszego od niego..nie rezygnuj. Przywiazanie to nie milość ...

Miałam podobnie tez ciągłe watpliwosci doły łzy...az wkoncu z tym skończyłam po prawie 4 latach bycia ze sobą powiedziałam sobie dość łez.Było cięzko cholernie ale wiedziałam,że on nie jest dla mnie.Pamiętaj fececi sie nie zmieniają nigdy....no może na tydzienn lub dwa...:)

Gość tabletka
a jak nie znajdzie sie zaden? nie umiem sie od niego oderwac tak o juz i po wszystkim;(

Gość tabletka
on sie troche zmienil...nie płakałam duzo on jest moim pierwszym i troche mnie zawsze ciekawilo jakby bylo z innym chodzi mi o problemy itp....i on mnie kocha///

Gość tabletka
a poza tym nie wierze w taka prawdziwa mocna milosc od zaraz tylko ze na nia sie pracuje,,,,m.in. przywaizaniem poznaniem....hm?

jak sie nie znajdzie zaden to bierz qmpele i idzcie sie nachlac:P zabaw sie , wyluzuj troche...napewno ktos sie znajdzie..o ile nie jestes brzydka jak noc :Dhehe, ten Twoj obecny chlopak to jakas pipa:O zero zainteresowania...miałam dokładnie tak jak Ty i juz po 4 miechach nie wytrzymałam..pusciły mi nerwy . A teraz jestem z super ekstra meskim facetem ktorego kocham nad zycie !!!!!!

Gość tabletka
i zawsze jest Ci z nim dobrze? nie macie zadnych problemow? a ile jestescie juz razem?

Gość skuchadfddd
mnie moj facet tez wkur... mnie tak ze mam czasami ochote mu w gebe dac...ale jesli sie pojawia jakis problem to wiem ze zawsze moge na niego liczyc.przede wszytskim nie jest jakies cieple kluchy czy cos. to nic do niego nie czujesz?

Jestem z nim 8 miesiecy i planujemy razem zycie moja droga :D jest poprostu cudowny i nie kłócimy sie wogóle..moze to dziwne ale prawdziwe...ja tylko czasem sie takich glupich szczególow czepiam..ale ogólnie zyje nam sie dobrze i bardzo sie kochamy :P nas jedyny problem to antykoncepcja o ktorej własnie rozmawiam na innym topiku:P

Gość tabletka
i robi z siebie takie biedactwo kiedy ja juz nabiore sily zeby skonczyc to no ale bylo pare razy juz tak i mi zawsze serce pekalo bo mi sie przypominalo jak mi pomagal ...wiem ze raz pisze nic nie pomoze a raz ze pomagal...bo to bardzo skomplikowane,,on chce pomoc ale jak jestem nerwowa i mnie wkurza:( jeszcze jedno: on jest zdania ze wszystkie nasz kłotnie wzmacnialy nasz zwiazek itp i ze dzieki temu przytrwamy wszystko...:|

Gość tabletka
u mnie po 8 miesiacach tez bylo ok..... czy coś czyje do niego no pewnie, raz go kocham a raz nienawidze;/

Gość tabletka
poza tym mam chyba ciezki charakter i tez sie czepiam szczegułów czasem bez sensu wszystko no a on naprawia po kolei kazda rzeczz;/ nie mam pojecia co robic;(

Hehe....raz go kcham a raz nienawidze-dobre!!! A ile Ty masz lat?? a on ??

Skoro zaczeły Ci przeszkadzac sczególy az tak bardzo ze tutaj napisałas...to nie ma co gdybac...idziesz do niego mowisz ze maz juz dość ze potrzebujesz oparcia ze strony faceta a nie tego zeby on skomlal gdy zanosi sie na burze w waszych relacjach...powiem tak jakby moja zajebista qmpela powiedziała "kopnij dziada w zad!" :P

Gość tabletka
20 i 21...po tyle mamy...wszyscy jesteście za tym zeby "kopnąc dziada w dupe?"

Gość tabletka
moze jakis facet sie wypowie?? dodam jeszcze ze nie pociąga mnie zawsze:(

to tak samo jak ja i moj chłopak :D hehe...a nie sadzisz ze sie meczysz?? pozatym musisz sama ten problem rozwiazac my Ci mozemy tylko podpowiedziec ..

Gość tabletka
samej tez mi bedzie źle tymbardziej ze jestem teraz na ciężkim etapie zycia:(....to prosze, podpowiadajcie mi

Gość tabletka
tak trudno napisac swoje zdanie, ktore moze pomoc?:(

No to j Ci przeciez podpowiadam laska jak mogę!! I juz wiesz co ja o tym mysle i co bym zrobila na Twoim miejscu...

Gość tabletka
dobra no bez nerwów to pytanie nie bylo tylko do Ciebie;/