Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwoniutka

Co zrobic zeby nie robic sie czerwon?

Polecane posty

Gość Czerwoniutka

W pracy ktokolwiek o cokolwiek mnie sie zapyta a ja momentalnie robie sie czerwona. Jak temu zaradzic bo to jest naprawde uciázliwe!!

Gość Dziewczyna swojego chłopaka
To kwestia tego ze sie bardzo denerwujesz...poprostu krew Ci napływa do policzków bo adrenalina rosnie...nie zaradzisz temu..poprostu staraj sie opanowac nerwy:D

Gość Czerwoniutka
No wlasnei juz wszystkiego probowalam... Wmawialam soebie nawet ze tym razem to sie napewno czerwona nie zrobie.. a tu nici!! Tylko slysze ze ktos sie do mnie zbliza to juz zaczynam czuc czerwien nie tylko na policzkach ale na calej twarzy!! MA-SA-KRA.

dzizys:O smaruj twarz jakims kremem mtujacym albo fluidem moze nie bedzie widać chociaz troszeczke:P

Gość mam to samo /
1 - kosmetyki do cery naczynkowej ale słabo pomagają. Myślę, żeby może zacząć pić na co dzień jakieś herbatki na nerwy melisę czy coś. Może przy regularnym stosowaniu się poprawi? Ogólnie mam problem z nerwami, szybko się denerwuję płaczę z byle powodu itp.

Ja tak miałam jak byam mala :D teraz wyroslam...

Gość mam to samo /
tez myslalam ze wyrosne mam 23 lata i jeszcze nie wyroslam :/ tak jak z choroby lokomocyjnej z której tez podobno miałam wyrosnąć

Gość jarunio
widzę tylko jedno wyjście - wyciąg z fiuta

Gość m.a.e.r.c
Czerwoniutka W pracy ktokolwiek o cokolwiek mnie sie zapyta a ja momentalnie robie sie czerwona. Jak temu zaradzic bo to jest naprawde uciázliwe!! smaruj buzie wywarem z pokrzywy i mniszka lekarskiego 2 razy dziennnie:)pomoze

Gość fgff
Mialam podobny problem. Pomaga zielony podkład. Na to podkład normalny. Nie widać nic a nic gdy się rumienisz. Po czasie psychicznie byłam już tak świadoma że i tak nie widać że przestalam się rumienić.

Gość mam to samo /
jaki to zielony podklad?

Gość mam to samo /
taki podklad po nalozeniu jest zielony czy nie? wystarczy na niego polozyc pozniej sypki puder?

Gość fgff
Nie wiem, musialabys sprawdzić czy nie bedziesz wyglądać za blado. Kiedyś miał go np. Oriflame, dziś pewnie już kazda bardziej znana firma. Ja dzięki temu pozbyłam się tego upiornego problemu.

Gość mam to samo /
Wlasnie nie znalazłam nic, tylko korektory zielone jak coś, ale poszukam jeszcze :)