Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konik morski zielonkawy

nie ustający ból głowy.

Polecane posty

Witam. Mam 20 lat, i od około miesiąca , może wiećej codziennie, lub co drugi dzień boli mnie głowa. Zastanawiam się dlaczego? Ból jest czasami tak silny że kilka tabletek nie pomaga. Może ktoś mi podpowie? Dodam że byłam u lekarza, wyniki krwi mam wzorcowe, cukier w normie, okulista też ok, laryngolog też. teraz został mi tylko neurolog. Pomóznie, co to może być?

nie palę i nie piję

Gość migrenka kochanie
mam dokadnie to samo,zadne tabletki nie pomagaja;czasem tylko ketonal(na recepte),ale sporadycznie i nie tyko Ty tak masz

Gość gjgfjgh
czyżby stres?? zmęcznie zyciem?

boje się tego trochę... nie stresuje się, mam super życie...

Gość lh
może od kręgosłupa

Gość blackcat
mam taki ból głowy od ... 7 lat :o Byłam na wszystkich badaniach jakie lekarze wymyslili :o Lerzałam w szpitalu :o Wyszło im tylko że mam wrodzoną wade budowy kręgosłupa szyjnego i mózgu która utrudnia przepływ płynu mózgowego - przyczyna bólu :o Mi pomogły ćwiczenia które zmniejszały ucisk. Idź do neurologa.

Gość nie chce straszyc ale....
chyba niezbędna będzie tomografia komputerowa głowy, trzeba wykluczyć tętniaki mózgu i ewentualnie jakiś guz który uciska okoliczne tkanki, każdy przewleły ból głowy trzeba zdiagnozować, to nie żarty niestety...

Gość przeciez lekarze te
super spece wylecza :D

może to migrena? możliwe, że głowa w boli np cały czas od rana (nie bardzo) ale tak że ją "czuć", przez kilka dni z rzędu?? to może być migrena? co pomaga?

i dodam, że boli mnie z przodu, tak w okolicy czoła z jednej strony, innym razem z drugiej... I to nie pewno nie zatoki, bo sprawdzałam to kilka dni temu. w poniedziełek mam neurologa....

up

Gość fdsfdsfdsfdsfdfdfdsfds
uop

Gość Ja też nie chcę straszyć ale
mój chłopak przeżywał takie bóle przez rok czasu. Całkiem przypadkiem gdy odbierał rentgen żuchwy (bo cos mu tam szczelało i bolało) dowiedział się, że "coś" ma w mózgu czy tez na mózgu. Szybka tomografia, rezonans i okazało się ze ma guza naszczęście pourazowego, niegroźnego ale dawał mu się we znaki. Zabieg tez miał dośc szybko przy zneczuleniu miejscowym. I ok wszystko się udało:) Ale głowa nadal boli często, tak juz jest ze po tego typu zabiegach np przy zmianie pogody wystepuja takie bóle:)

Gość earten
Nie, co drugi dzień to nie jest migrena. Te bóle są niepokojące i absolutnie powinnaś iść do neurologa.

Gość 22 góral przebił tych z idola
bóle mogą być od stresu..nadcisnienia..kregów szyjnych..ale i jaskry..itp wady wzroku..