Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amebameba

czy podgrzewac jedzenie psu?

Polecane posty

jak w temacie. latem nie ma problemu- wyciągam jedzenie z lodówki i pies zjada. teraz jest juz dosyc zimno, pies owszem, zjada, ale pozniej sie trzęsie z zimna. trwa to jakies 5-10min. i nie wiem, podgrzewac jej to żarcie czy nie? czy pies moze się przeziębic? moja suczka ma 4 lata, i jest to sznaucer mini, wiec jest dosyc mała.

Gość okop
możesz podgrzać żeby było ciepłe

Gość ejbisi
Jasne że może się przeziębić tak samo jak człowiek... Myślę że jej nie zaszkodzi jak jej troszkę podgrzejesz, oczywiście tak żeby się nie poparzyła.

Gość oczywiscie ze podgrzewam
mi sunia zdechla w tematym roku przez dostala przeziebienia i byly powiklania

Gość dzej zi
Ja to robie, bo rano przed spacerem wyjmuje z lodowki i przeciez w pol godziny jedzenie nie ogrzeje sie. Wlewam na patelnie lyzke oleju z winogron i podgrzewam.

Gość weterynarz__
Podgrzewać w garnku lub piekaqrniu

Po co masz zwierze,i to psa,skoro jestes taka leniwa? Jasne,ze jedzenie sie podgrzewa i nie dlatego,ze sie przeziebi :D tylko dlatego,ze zimne moze powodowac problemy z zoładkiem.

Można w mikrofali, wystarczy tyle żeby było w temperaturze pokojowej, nie musi być ciepłe, ale nie takie zimne, prosto z lodówki? to raczej nie, zwłaszcza w zimie. Pies może się przeziębić, tak jak człowiek.