Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramentowalisica

spotkania z moim byłym

Polecane posty

Gość atramentowalisica

pytanie szczegolnie do tych co mogli przezyc cos podobnego. po kilku latach zwiazku skonczylo sie jego uczucie do mnie. rozstalismy sie. po rozstaniu on stwierdzil, ze mylil sie i cos nadal czuje, ze nie chce innych kobiet. nie chcialam sie zejsc bo zranil mnie przez ten czas przed zerwaniem swoim zachowaniem. odcielam sie...tzn. nie chcialam sie w ogole odzywac, postanowilam zerwac kontakt. on odezwal sie od razu, chcial sie spotkac. zgodzilam sie...spotkanie dziwne. kolejene spotkanie juz super, posmialismy sie (nie widzielismy sie wtedy okolo 2 m-cy), kolejne i kolejne spotkanie normalne, bardziej kumpelskie. dzis znow sie z nim spotkalam, bylo bardzo milo, ale krotko..pytanie: po co on sie ze mna spotyka? po co trzyma kontakt? nie chcial przeciez ze mna juz byc..nie chce byc jego kolezanka, dlatego nie wiem czemu ciagle chce sie spotykac. wszystkie spotkania wychodza od niego, ja nigdy nie proponuje, nie pisze itp. odeszlam z podniesiona glowa a on burzy caly moj spokoj, o ktory bylo mi trudno bo bardzo kochalam

Gość hmmm............
bo se innej nie umie znaleźć a ciebie zna i wie co robić żebyś do niego wróciła nie bądź naiwna

Gość okropność
dokładnie,nie bądź naiwna,z jakiegoś powodu jednak Wam nie wyszło :o nie ma co się oglądać w przeszłość

Gość atramentowalisica
chcialabym, o wiele latwiej byloby mi gdybysmy nie mieli kontaktu, bylam pewna, ze to on sie odetnie. a on mi maci swiat...tylko, ze tak naprawde nie wiem czemu, nie rozmawiamy o nas..spotykamy sie jak kumple. dziwnie i zle mi z tym..a odmowic jeszcze trudniej

Gość Jupijej
Pomyśl o sobie,przecież tak naprawdę jest Ci przez ten kontakt źle! Po co to ciągnąć? Skończyło się i nie pozwól żeby burzył Twój spokój! Ja pozwoliłam na coś takiego i teraz strasznie żałuję,bo skończyło się to bardzo źle :(

Gość dfghj
Rany,jakbym czytala o sobie...

Gość atramentowalisica
wiem o czym mowisz, ale zapewne wynika to z tego (to, ze ciagle zgadzam sie na spotkania), ze tak naprawde w srodku go kocham, wiem, ze on mnie kiedys kochal bardzo mocno. dlatego to boli. bylismy ze soba b.dlugo, znalam go b.dobrze...trudno tak zyc

Gość atramentowalisica
dfghj --> on chcial sie rozejsc i on sie kontaktuje? opowiedz jak jest u Ciebie

Gość dfghj
A gdzies tam w srodku, po cichu, nie łudzisz sie, ze jednak znowu bedziecie razem?

Po prostu bawi sie toba, gdy nie ma co robic dzwoni i umawia sie wiec pokaza klase nie daj soba manipulowac i nast razem odmow

Gość atramentowalisica
tak, w srodku czasem bym chciala zeby zawalczyl o nas i nasz zwiazek...ale coraz czesciej dochodze do wniosku, ze on chce mnie we mnie kumpla a nie kobiete :(

Gość dfghj
Dokładnie tak.Ja sie odcielam, nie odzywalam sie, a on dzwoni,chce spotkań,ktore wygladaja tak,ze łazimy na spacery,na rowery jak bylo cieplej,na piwo,smiejemy sie,gadamy o duperelach.Nie rozumiem tego.

Gość atramentowalisica
ja tez nie..a mozesz powiedziec przez co Wasz zwiazek sie rozpadl? i ile byliscie razem? my tez spotykamy sie na piwo, spacer itp luzackie spotkania, tylko, ze ja troche udaje wyluzowana ,w srodku ze mna troszke inaczej :(

Gość dfghj
Bylismy razem niewiele ponad 2 lata.On stwierdzil,ze z jednej strony cos go do mnie ciagnie a z drugiej teskni do bycia samemu ze soba, bo praktycznie zawsze byl sam. Przede mna mial tylko jedna i to krótko,od czasu rozstania ze mna jest sam.

Gość atramentowalisica
a dawno sie rozstaliscie?

Gość dfghj
2 m-ce temu czyli niedawno.Mam cicha nadzieje,ze przemysli wszystko i wróci jednak... Pewnie głupia jestem.

Gość atramentowalisica
kurcze a moze dasz mi swoj nr gg? czuje, ze mamy niemal identyczna sytuacje i fajnie byloby pogadac, ale jakos na tym forum dziwnie

spotkala mnie identyczna sytuacja. po 2 miesiacach od zerwania zaczelam sie spotykac z bylym na stopie kolezenskim. trwalo to pol roku. na koniec wyznal mi ze caly czas cos do mnie czuje ale wiedzial ze nie bede chciala do niego wrucic i przestalismy sie spotykac. mysle ze w twoim przypadku jest tak samo

Gość atramentowalisica
ja bym pewnie chciala wrocic...czekam az sie zmieni, ale moze to nigdy nie nastapi?

Gość dfghj
Moge dac ale musze zalozyc nowe,bo tu mojego stalego na pewno nie podam

Gość atramentowalisica
to zaloz, fajnie byloby pogadac:)

Gość dfghj
Próbuje juz czwarty raz,ciagle mi wyskakuje ze podane haslo do serwera jest nieprawidlowe.Jak mozesz to napisz swoje albo sproboj zalozyc,moze Tobie sie uda i podaj to nowe na forum,odezwe sie wtedy z mojego.

Gość atramentowalisica
7914161