Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znów mi przykro...

Patrzę na jego byłą i beczę...

Polecane posty

Jest ode mnie starsza o 10 lat, wygląda na więcej niż ma... Potrafię ocenić urodę innej kobiety, ale ona jest po prostu brzydka... wielki nos, wystająca szczęka, brzydka cera... Jedynie ciało ma całkiem całkiem... A on zawsze mi powtarza, że ważny jest wygląd kobiety... to jak mógł się z nią spotykać skoro daleko jej do jego ideału?? Musiał bardzo ją kochać skoro przeżył z nią ponad 4 lata... ;( Jestem zazdrosna choć nie mam o co... :(

Gość niewiemjak
moze dla niego jest najpiekniejsza... ? nie zdalas sobie z tego sprawy ?

rzeczywiście, nie masz o co!! Gdyby była przeciwnie, bardzo piekna, albo gdyby po dziś dzień do niej dzwonił i/lub się umawiał --- to rozumiem. ale naprawdę NIE masz o co :O

Gość okropność
faceci zawsze kłamią! mój były twierdził,że kompletnie nie podobają mu się blondynki,a dla takiej mnie zostawił :o Uroda to nie wszystko,a jeżeli z jego strony jest sentyment, przywiązanie itd. to możesz się trochę bać

Gość niewiemjak
no bo moja wypowiedzx jest prwdziwa.. po co z nia by byl tyle czasu? na pewno jest dla niego naj dla ciebie moze byc ochydna brzydka a dla niego najpieknijesza tak jak i dla mojego bylego jego terazniejsza jest naj.. proste

To mógłby chociaż nie wkręcać mi tego typu bajek... :/ Ich związek nie był udany, powiedziałabym że był bardzo burzliwy ale byli ze sobą tyle lat... widocznie to było to :(

Gość ejbisi
Wiesz co ja myślę? Że ci się nudzi i wymyślasz sobie jakieś głupoty i się bez sensu wkręcasz i niepotrzebnie stresujesz...

gdyby to było to to by chyba z nią nadal był? a skoro nie jest, to znaczy że znalazł sobie inną- lepszą, ladniejszą, mądrzejszą, fajniejszą...CIEBIE. No powiedz sama, dlaczego nie jest właśnie z nią , tylko z Tobą? To chyba jednak nie było to, skoro się rozstali?

dziewczyny!!!! opamietajcie sie!! ciagle piszecie ze byla ma duze cycki sliczne wlosy i oczy i nie mozecie spac spokojnie bo myslicie o bylych swojego faceta a teraz ty placzesz bo ona jest brzydka? nie mozecie po prostu zyc tym co jest teraz?!

Gość sdfsdfsdfsdf
Pokaż jej foto