Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lo.123

SAMA NIE WIEM CZEGO CHCE.

Polecane posty

Gość lo.123

Mój były.. i ja. długa historia.. Bylismy ze soba na wakajach. Fakt było bosko. Tylko ten czar po tygodniu sie skonczył. Potem ciezko zabiegałam u niego by do mnie wrócił. Wrócił wkoncu.. Potem poczułam ze znowu go nie kocham. Teraz stwierdzam ze albo go kocham albo juz sama nie wiem... Co mam zrobic?

Gość lo.123
nie no prosze. o jakies wypowiedzi.. :o

Gość lo.123
Tylko nie ma mojego ideału. Jezu.. :o.. ja juz nic nie wiem :o niestety.

Gość lo.123
A INNI mi sie nie podobaja. co ja mam zrobic?

Gość lo.123
na co mam czekac? az sie całkiem załąmie. ? Ehh. chyba sie juz nigdy nie zakocham.

Gość Oblech
Potem ciezko zabiegałam u niego by do mnie wrócił. Wrócił wkoncu.. Potem poczułam ze znowu go nie kocham. Teraz stwierdzam ze albo go kocham albo juz sama nie wiem... Co mam zrobic? Lecz się jakoś :classic_cool:

ja tez nie jestem kochliwa, rzadko zdarza mi sie spoktac chlopaka ktory mi sie podoba ale tacy chodza po ziemi i trzeba tylko byc cierpliwym. sama bylam w identycznej sytuacji jak ty. zerwalam, wrocilam potem jeszcze wydawalo mi sie ze cos do niego czuje ale odpuscilam bo wiem ze to uczucie znowu by wygaslo. zaluje ze po pierwszym zerwaniu wrocilam bo nie jest milo dla hlopaka jak dziewczyna zrywa z nim 2 razy...

Gość lo.123
boże.. watpie zeby moj ideał chodził po ziemi.. Spotkałam mojego ideała.. tylko ze róznica wieku a w dodatku on jest zajety.

Gość lo.123
dlaczego ja sie urodziłam pod pechowa gwiazda?? :o

Gość lo.123
nie spotkam juz swojej miłosci bo albo jestem za nich za ładna i za fajna. bo oni sa ciency przy mnie.. fakt jest taki ze chłopcy sie za mna ogladaja.. ale niestety. nikt sie nie spyta czy na kawe gdzies pojdziemy albo cos. :o

wiesz za jednymi sie ogladaja, ale z takimi co sie za nimi ogladaja to nie chca tworzyc zwiazkow, bo byliby zazdrosni, pomysl o tym

Gość lo.123
no ale fajna jest ze mnie laska... lubie facetów. tylko wszyscy sa zaraz zazdrosni.. przykład moj były. idziemy sobie sciezka parkowa. gosc sie za mna oglada. A on sie troche wkurzył.. Eh..

to zrob z siebie "brzydule" i jak jakis facet sie w Tobie zakocha, to zrobi to dla Twojego charakteru, a nie wygladu.. poza tym troche skromnosci i pokory miss

Gość lo.123
sama od siebie jestem ładna. i nic to nie zmieni.. niestety. Lubie być w centrum uwagi.. Ale ta zazdrość.. Ja z moim byłym byłam tez o niego zazdrosna bo wiem ze on czekał mi powiedziec TO KONIEC i patrzyc tylko która by tu llaske zarwac. po naszym zerwaniu znalazł sobie za 7 dni nowa i mu dopiekłam. dziwie sie ze do mnie wogóle wrócił.