Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 Floriano... chce :( biorę wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 najprościej było by przejść się do najbliższego sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 tak :P kakao ale TYLKO mikserem!!! na białą piankę o niebiańskim smaku ;) mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 jeden kakał zimny a drugi gorący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 mam tak dobre kakało że palicem wyjadam :P do sklepu? nie chce mi się :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 e, temat o prostacie obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Nie znoszę kogla-mogla:o Surowe jajo nie przeszłoby mi przez usta:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestes pewna Napisano Wrzesień 26, 2008 ze by Ci nie przeszlo? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Floriana >>> alez to jajo nie jest surowe ....jest potraktowane cukrem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2008 kiedyś piłam jajo na surowo... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Floriana 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Niestety ale jajo w każdej postaci powoduje u mnie odruch wymiotny:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anus... Napisano Marzec 15, 2009 hmmm jak masz banana i resztke dzemu troche kakao i nieco mlekawez banana i zrób naciecie napakuj resztka dzemu.Mleko wlej do garnka i dosyp kakao mieszaj i mieszaj az zacznie gestniec wtedy zgas gaz i polej banany MNIAM zas na szybko zółtko z kakao i masz kogiel mogiel z kakao;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dolzadolem Napisano Marzec 15, 2009 wafle z dzemem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość galaretka owocowa Napisano Marzec 15, 2009 z jogurtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emisia206 Napisano Czerwiec 28, 2014 yyy... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach