Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla...=89

rodzice mnie bili... czy was tez?

Polecane posty

Gość syla...=89

witam. mam pytanie czy u Was w rodzinie zdarzało sie tak że rodzice prawie wszystko załatwiali "biciem"?? otóż mam wiele do wymieniania ale napisze co mi sie przypomniało...gdy byłam w zerówce rodzice uczyli mnie czytać lecz przy tym bili mnie bo nie umiałam ;(

Gość nanananannananana
nie

Gość ....55555555555555
mnie tez bil ojciec:-(

Gość syla...=89
pamiętam jeszcze jak byłam w drugiej klasie, to moja mama, kiedy nie potrafilam sie nauczyc wierszyka na pamięć, wzięła taką szczotkę i zaczęła mnie ją bić. Wszystko widział mój ojciec i tylko krzyczał "lej stara tego nieuka mocniej!"

Gość syla...=89
najgorsze sa wspomnienia ;(...ja boje sie o swoje dzieci jak bym kiedys miala bo nie chce zeby mialay tak jak ja...a podobno duzo wynosi sie z domu

Gość mnie nie bili i ja nie bilam
swoich dzieci. Wg badań ci, co bija, zawsze byli bici. Ale ci co bili bici, niekoniecznie musza bic. Wiec mozesz byc inną matką. Czego ci zyczę.

Gość syla...=89
boje sie bardzo tego jak bede :(

Bylam tez tak samo bita jak ty, jak odrabialam z matka lekcje, to za kazdy blad w twarz i glowe pare razy. A bylo ich sporo bo pisalam dlugopisem i ona sie wnerwiala jak cos zle bylo napisane. Tak samo, jak np sie przewrucilam na polu to jak przyszlam z placzem do domu i obdarta to zamiast zeby mnie przytulila to mnie lala ile wlezie. A potem sie dziwila czemu jej nie powiedzialam ze mnie wujek molestóje. No i teraz widac czemu, olewa to i mówi ze on jest chory. :( Ja mam brata malego ale nie podniose na niego reki, umiem tylko lekko podniesc glos. Wogule nie lubie wyzwisk i bicia i okropnego darcia. U mnie w rodzinie napewno nie planóje tego miec.