Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefachowiec21

Pytanie fachowe

Polecane posty

Gość niefachowiec21

Umówiłem sie na seks przez neta ze starszą kobietą (46), przepiekna, duże cyce, ful trójkąt pomiędzy udami itd. Anioł. czy to prawda że seks z takimi kobietami jest nieapetyczny bo...po prpstu nie za ładnie pachną? ja wiem że nieco pomarszczona skóra i nie taka gładka ale to przecież nie znaczy że fizjologia inna niż u 20-latki prawda? :) Czy to prawda z tymi zapachami czy nie ma sięczego obawiać a wszystkie obawy wynikają z wyglądu skóry? :) skończy sie na seksie czy nie przestrasze sie liznaka? :) Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi :)

Gość dudaduda
Jak dwudziestolatka sobie cipki nie umyje to też śmierdzi... Zapach kobiety nie ma nic wspólnego z jej wiekiem. Jeśli przestrzega zasad higieny i się myje, codziennie zmienia bieliznę to nie ma sie czego obawiać. A że skóra troszkę mniej jędrna niż u nastolatki to normalne. Miłego lizanka :)

dudaduda, mylisz się bo czterdziestosześcioletnia kobieta (czy ogólnie dojrzałą kobieta) pachnie zupełnie inaczej niż nastolatka. :P Kwestia zapachu czy smaku cipki pozostaje poza dyskusją bo musiasz spróbować aby dyskutować :P

Gość dudaduda
Chodziło mi o to, że kobieta nie zaczyna śmierdzieć wraz ze wzrostem liczby lat :) Wiadomo, że troszkę inaczej smakuje i pachnie bo gra hormonów jest inna i cały organizm się zmienia. Ale na pewno kobiety dojrzałe nie mają nieprzyjemnego zapachu :)

Gość niefachowiec21
Jestem prawiczkiem dlatego pytałem :) A ona takich jak ja podobno lubi. Ja natomiast miałem obawy Dzięki za odpowiedzi, bałem sie że mnie wyśmiejecie :)

Gość niefachowiec21
Nie jestem mały ;) A obiecała mi takie rzeczy, że... Oby nie ściemniala :)

Gość _ddfdfdfdfdfdfd
na 100% robi sobie z Ciebie JAJA