Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ATRAMKA

Wyrzuce z siebie może mi ulży

Polecane posty

Gość ATRAMKA

Obok w pokoju jest On , człowiek ktorego ,wydawało mi sie ze kocham jeszcze kilka miesiecy temu. Teraz wrecz drażni swoją obecnoscią. Kazde jego słowo , sam widok. On to zniszczył, czy ja sama nie wiem , nie potrafie odpowiedziec na to pytanie, musiałabym chyba tu opisac każdy dzień każde jego słowo , postepowanie. Mam tak poplątane życie że nie potafie się odnalesc, nie wiem , nie mam pomysłu jak odejśc , jak poczuć się znów szczesliwa. a Tam na drugim końcu miasta śpi drugi On pełen ciepła, przyjaciel, który poznał moje wnętrze ( dusze) tak szybko ,tak łatwo potrafi mnie odczytac:) Boli bo nie wiem jak , co zrobic żeby znów poczuc , zeby to cieżkie uczucie w gardle przestało istnieć:(

Gość napij sie dziwucho
bo skladanie zdan w ogole Ci nie idzie :o

Gość taaakkk
czyli jdnym slowem masz meza a romans ci sie kroi...najlepiej wlasnie wytknac jaki maz jest bee a jaki ten przyjaciel cacy bo poznal moja dusze:(

Gość ATRAMKA
Moze i nie idzie bo tak mnie boli to wszystko, tak czuje sie sama zagubiona w tym wszystkim , a pic nie bede , :P co to mi da

Gość ATRAMKA
nie mam męża , i nie romans tylko może w końcu coś pięknego, nie bede opowiadac całego zyciorysu bo zajełoby to wiecznocś a podobno nie potrafię skłądac zdań , tak mi smutno , to wyrzuciłąm to z siebie

Gość taaakkk
nie masz meza..poznalas kogos..powinnas sie cieszyc a nie smucic w takim wypadku...

Gość ATRAMKA
ale jest ten On ktory .. ach szkoda słów bo łazy mi same płyna, cieszyc sie cieszy gdy ten przyjaciel jest blisko ale to chwilka i w domu znów jestem sama

Gość kryczka
napisz jakoś jaśniej bo ja nie wiem o co ci chodzi w końcu dziewczynko

Gość ciesz sie ze
nie masz meza dzieci sa tacy co maja gorsza sytaucje;)

Gość ATRAMKA
poznałam faceta , który stwierdził ze mnie pierwsza pokochał i takie inee , ze beze mnie życie nie istnieje .... zaczełą sie zazdrosc o wszytko, ja chciałam troszke zaufania, zaczełam spotykac sie ze znajomymi na złośc ,mu ,kłótnie ,awantury dziwne sceny, i pojawiłą sie On , moj kolega z pracy , na poczatku chłodno go traktowałm , przeciez byłe ( jestem) z kims , ale nasze rozmowy zarty , wspólne kawy coraz bardziej uświadamiaja mi jaka jest miedzy tymi dwoma przepaćs, jak aróznica , zaczełąm nienawidziec , wrecz nieznosic mojego, gdy widze jak dzwoni ( 15 razy co najmniej dziennie) az mnie szlak trafia a kolega coraz blizszy coraz inaczej na niego patrze, wredna jestem , ale odejsc nie jets łątwo to nie takie proste

Gość ATRAMKA
męza nie mam a o dzieciach nie pisałam przecież , wiec skąd możesz wiedziec, mam wieksze bagno zyciowe niż myslisz i własnie dlatego mi cięzko

Gość ATRAMKA
dwa lata mieszkamy ponad rok razem i jest coraz gorzej ... chce znikna c odejsc ale jeszcze nie wiem jak , boje sie troche

Gość ATRAMKA
:O:O:O

Gość ehhehehe
no oczywiscie a czego sie boisz ? ze tamtem cie kopnie w dupe i zostaniesz na lodzie! czyz to nieprawda egoistko ? :o a feee brzydze sie takimi jak ty :o

Gość ATRAMKA
gówno wiesz o mnie tego akurat sie nie boje , jestes zbyt mało świadomy tego co w zyciu spotyka ludzi , nie mysle w tej chwili tylko o sobie ,boje sie zupełnie o kogos innego , a oceniać moz esz tylko nie pochopnie :P

rozumiem cię trochę - bo byłam w podobnej sytuacji - tylko, że ja nie odeszłam, postanowiłam ratować to co miałam i udało się - jestem teraz szczęśliwa. Musisz to przemyśleć - ja z perspektywy czasu wiem, że na krótką chwilę się zauroczyłam kimś innym. Wspólne mieszkanie, po pewnym czasie, wprowadza do związku monotonię - ale to naturalna kolej rzeczy :(

Gość ATRAMKA
dylemat ale to nie jest monotonia to jest ciągła awantura o wszystko , zazdrosc o wszystko , a może mi nikt nie wuwierzy ale jestem w tej kwesti wierna, a przyjaciel jest przyjacielem , tylko dziwnie stał mi sie bliski tak emocjonalnie, a ten zamecza powoli to co jeszcze zostało w moim sercu

Gość alala...
witaj w klubie 🖐️ wpadnij do watku kto dzis pije:-D

Gość ATRAMKA
idiotka to może jestes Ty wulgarna pomarańczo, :P nie znasz mojej sytuacji do końca i mi tu pieprzysz o wielkich problemach zyciowych, może masz problem z doborem pary skarpet wiec odwal sie ode mnie , ja chce porozmawiac a nie dyskutowac z ludźmi Twojego niskiego pokroju , co potarfia obrażac :P za to ze ktos wyrzuca z siebie z czym mu cięzko

Jeśli jest zazdrośnikiem to wielkiej szansy na udany związek nie macie - niestety ! Pogadaj z nim szczerze i powiedz co cię najbardziej boli !

Gość huuhuhuhu
ojej jakas Ty sie obuona zrobiła a no no

Gość ATRAMKA
rozmawiałam , płakałam , krzyczałam , prosiłam ... pomagało dosłownie na chwilke , zarza potem wymyślał jakies niestworzone historie , szantaże kur... mi to zawsze życie dopier... jakas kłode juz myslałam , nadzieja była ze w końcu bede szcesliwa , a tu masz , całe życie do dupy

Gość ATRAMKA
nie jestem wylewna osoba " idiotko" zawsze wszystko w sobie skrywałam , kilka słów przelanych na klawiature moze przyniesc ulge , chociaż na chwilke, a co mam tu zyciorys napisac , same kopniaki w d...

hej, jesteś wolna nie masz dzieci - wyprowadź się! Daj na luz, albo sie opamięta - albo niech inną maltretuje ;) Wszystko jest wykonalne - wystarczy chcieć!

Gość ATRAMKA
dylemat mam dziecko włąsnie ale nawet nie chce opowiadac jak co po co i skad :P to zbyt skomplikowana historia:( to ono mnie tu trzyma chyba

no to niezły dylemat !!!! Jeśli masz możliwość to odejdź - kiedy matka jest nieszczęśliwa to dziecko to czuje :/

Gość ATRAMKA
własnie szukam możliwości ale nie mam na razie pomysłu sama sie nie utrzymam , wiem ze teraz sie spotkam z komentarzami typu materialistaka, ale musze myslec o przyszłosci dziecka, p[racowac pracuje jednak to za mało zeby wynajac mieszkanie i sie utzrymac w miare chociaz :(