Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynnnka23latal

Co znacza komplementy?O co chodzi wyjasnijcie mi to prosze

Polecane posty

Gość Katarzynnnka23latal

Tyle miałam przypadków ze poznawałam facetów dłuzej lub krócej i zawsze jak mnie komplementował jakis to tylko na tym sie konczyło ,a jesli mnie nie komplementował to sie umówił robił cos w kierunku poznania mnie.Nie rowumiem tego myslałam ze jak sie podobam facetowi to dazy do spotkania a tu widze na odwrót tam gdzie facet mi nie mówi o moim wygladzie to sie stara o mnie uczynkami.A miałam czesto przypadki że facet i mówił wspaniałe komplementy np w kawiarni do której chodze i w innych sytuacjach ale oni nie próbowali sie umawiac

Gość ggr
moze wydawalas sie nieosiagalna? moze na zasadzie "piekna, wiec nie dla psa kielbasa"? moze po komplemencie oczekiwal na zielone swiatlo, ktorego nie dawalas?

Gość Katarzynnnka23latal
nie wiem o co chodziło.Moja kolezanke w kawiarni komplementował przemiły kelner tylko posyłał usmiechy całusy reka super miły nawet mówił do niej moje słonce do mnie że mam piekna kolezanke .Jej sie bardzo podobał ona tam przychodziła raz sama raz ze mna tez sie usmiachała i mówiła ze on tez jest dla niej atrakcyjny ale ni w ząb nie zaproponował zadnego spotkania.I jej czesto zdarzało sie ze ja zapraszał ktos gdzies ale wtedy jak gestem okazywał zainteresowanie to nie słodził.Nie rozumiem tego jelsi sie podba dziewczyna to facet powinien jej zaproponowac spotkanie cokolwiek zeby ja pozanc blizej co jest z samych komplementów?

Gość Katarzynnnka23latal

Gość Katarzynnnka23latal

Gość kkkkkx
tez ciekawe

Gość kkkkkx
niewiadomo o co chodzi

Gość Katarzynnnka19lat

Gość saphirre
Od komplemenciarzy nalezy trzymac sie z daleka. Zazwyczaj mowia te same rzeczy kazdej kobiecie. Normalny, porzadny facet nie bedzie paplal bez sensu, tylko po prostu zaproponuje spotkanie.