Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

opka

microgynon !!!!czy stosowal ktos??

Polecane posty

Gość ja miałam po tym 3 tyg okres

Gość ja miałam po tym 3 tyg okres
tzn jak zaczęłam brać pierwszego dnia miesiączki tak krwawiłam dopóki nie odstawiłam

Ja stosuję od prawie roku, czuje się dobrze. Żadnych problemów z nastrojem, wagą, cerą czy libido. Nie mam również plamień, krwawień, wręcz przeciwnie okres bardzo mi się wyregulował, stał się bezbolesny, mniej obfity i krótszy. Osobiście polecam, ale jak wiadomo to bardzo indywidualna sprawa. Pozdrawiam

dla mnie byl ok nic mi sie nie dzialo a moge powiedziec ze nawet czulam sie lepiej.Jednak po 4 miesiacach stosowania zaczela mi dretwiec reka i mimo masazu dretwienie nie ustepowalo:/ tak sie zastanawiam czy te tablertki mogly byc yego przyczyna.Juz nie biore

ja tez bralam microgynon przez okolo 3lata,bylo wszystko ok okres mniej dokuczliwy,krotszy tyle ze watroba mi padla od hormonow w microgynonie zawartych dziewczyny robcie badania w kierunku watroby jak przez dluzszy czas biezecie doustnie anty,watrobke doprowadzialam do normy teraz stosuje Nuva Ring(krazek dopochwowy dzialajacy jak tabl tylko o minimalnej dawce hormonow,wklada sie go na 3tyg i 7dni przerwy,jest drozszy 1krazek okolo 50zl,bynajmniej w Warszawie) serdecznie pozdrawiam