Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być TĄ

odezwał się po 2 miesiącach milczenia i ...

Polecane posty

Gość chcę być TĄ

i czy może być coś z tego? spotkalismy sie ale krótko rozmawialismi z pewnych zawodowych przyczyn, ale odchodzac powiedział ze zadzwoni a ja jak ta głupia czekam na ten tel.. dodam ze nie jesteśmy małolatami, oboje po rozwodzie jakis czas temu wyzalam mu swoje uczucia i on zerwal kontakt, twierdzac ze musi to przemyslec, a teraz sie odezwal i nie ukrywam, ze wzbudzilo to we mnie taka nadzieje... prosze wypowiedzcie sie, moze mieliscie takie przypadki czy mężczyzna odzywajac sie po takim czasie liczy tylko na przyjazn wiedzac, ze mi na nim zalezalo:O

Gość jestem tym...
alez dziewczyno - nie malolata - uwielbiam rozwódki. Czy to nie pora skierować swoje zainteresowania np. na mnie? Pozdrawiam

Gość chcę być TĄ
myślalam, ze może ktos cos mi napisze...a tu nic prosze wypowiedźcie się, co myslicie:)

myślę, ze pora na delikatny wstrząs emocjonalny. Powyżej juz zgłosił się ktoś nowy. Nie należy czekać na kogoś kto nie umie podejmować decyzji. Ten na którego czekasz to niedorajda życiowa.

Gość chcę być TĄ
komicznie- no ok, moze i zgodzę się z tym, ale w takim razie, z męskiego punku widzenia-po co się odzywa i mówi że bedziemy w kontacie, ale mija 2 dni a on nawet esa nie niapisał więc o co chodzi? nie pozwole soba sie bawić, bo mnie to za dużo kosztuje:O

Gość zwariowana pomarańcza
bo to są takie typy,nie odzywają się miesiącami a jak już się odezwą to myślą ,że minął tylko jeden dzień...

Gość chce być TĄ
:O

Gość chę być TĄ
dziewczyny, prosze was, zadna nie miała takiej sytuacji? faceci, napiszcie, co myślicie tak postępując?

Gość chlod nocy
Nie czekaj na tego jednego, tylko zainteresuj sie innymi. Tego kwiatu jest pol swiatu...

Gość chcę być TĄ
a ja czekam na niego juz bardzo długo i teraz to juz sama nie wiem, jesli on nie ma zamiaru byc ze mną, to ja nie chce się z nim widywac, bo się zakochuję nie potrzebny mi taki "kolega", albo bedzie moim facetem albo nie, jesli nie to nie chce go widziec ale jak ja mam to teraz rozegrac, co zrobic?

Gość mijamija
Jezeli po twoim oswiadczeniu, ze tobie na nim zalezy, zerwal kontakt, a potem spotkaliscie sie na krotko tylko w sprawach zawodowych, i on dalej nie dzwoni - to nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz? Widzisz z jego strony jakiekolwiek zainteresowanie? No chyba nie. Daj sobie z nim spokoj, bo nic z tego nie bedzie. Spojrz trzezwo na ta sytuacje i przestan sie ludzic. Naprawde szkoda czasu...

Gość GosiiaaaLondyn
hej nie chciej byc Ta nie jest Ci pisany ja tez spotykalam sie z kims niby po przyjacielsku na drinka czy do kina pozniej 4 miesiace milczenia i teraz mi mowi ze chce zebym z nim byla heh obudzil sie jak mi juz przeszlo:)

Gość chcę być TĄ
zawodowo to my nie mamy nic wspolnego, pracujemy w różnych firmach to ja bylam wezwana pilnie na dyzur, dlatego musielismy konczcr rozmowe, on do mnie przyjechal po kolezensku, i zachowywal sie tak jak bym mu sie podobala i ze mamy utrzymywac kontakt mieliśmy isc na kolacje i pogadac, on tak chciał cholera wie, co on tam sobie mysli:O

Gość chcę być TĄ
dzieki margo, już wszytko teraz wim:) mial ku temu juz 2 okazje, ale nic z tego....

Gość niebieska_2008_
Daj sobie z nim spokoj ja tez stracilam kupe czasu na walczenie o cos co wlasciwie nigdy nie mialo racji bytu bo z mojej strony wielkie uczucie z jego wyrachowanie (sex) i nic po za tym ...boli mnie to jeszcze ale juz przejzalam na oczy zajelam sie praca,no i czekam na nowa milosc:-)

Gość całkowicie czarny kot
to się nazywa 'pogotowie' lub 'koło zapasowe' lub 'panna na wolna chwile' szkoda Cie na coś takiego

Gość A ja powiem....
ile masz lat? bo sorry ale mam wrażenie jakbyś była nastolatką. facet Cie ewidentnie olewa a Ty czekasz... czekasz jak łaskawie napisze eska, zadzwoni. On ci już pokazał że Cie nie chce. Wyznałaś mu swoje uczucia i zwiał, więc co myślisz, że nagle po 2 miesiącach mu się zmieniło? że przez te 2 miesiące facet myślał cały czas o Tobie i zastanawiał sie nad swoimi uczuciami? przez te 2 miesiące facet miał Cie gdzieś. I teraz tak samo ma. ja bym Ci radziła całkowicie sie odciąć od niego. jesteś w nim "zakochana" czy tam 'zauroczona" i nie poradzisz sobie z taką znajomością. Będziesz mieć cały czas nadzieję, że może jednak on chce czegoś więcej, a facet Cie przeleci i zostawi.

Gość sdsaadfssfd
geee, naprawdę wg mnie w życiu nie jest wszystko czarno-białe - są odcienie szarości. czy skoro się nie odzywał, to znaczy, że nie chciał? oboje jesteście po przejściach. nie wiem jaki on jest, jakie ma zobowiązania, ale to już nie jest młodzieniec, który niczego nie doświadczył w życiu, więc jak ma na coś ochotę to po to sięga. myślę, że dojrzalsi faceci, faceci, którzy coś przeżyli, wyciągnęli wnioski... są ostrożniejsi. lub może po prostu mają inne priorytety, może już bycie z kimś to nie jest priorytet. może potrzebował czasu na zastanowienie się nad wszystkim, może nadal coś porządkuje w swoim życiu i głowie - tzn. jeśli to tego typu facet. no bo oczywiście, może nic nie chcieć poza piciem piwka z kumplami - dlatego się nie odzywał. może stawia teraz na życie zawodowe. facet przecież nie musi być gotowy na kolejny związek. wiecie, niektórym przychodzi łatwo jeden po drugim. a niektórzy... tracą wiarę w sens wiązania się. ślubował i nie wyszło - to jednak zostawia ślad. halo. także ja bym to wszystko brała EASY - powoli, nic na siłę. no ale oczywiście dostosuj to pod swój etap - bo skoro się zakochujesz, to nie spotkaliście się może w dobrym dla obojga momencie.

Gość Prezydent Polski
Kobiety obce są określane jako d***** k***yd***** suki alkochliczki debilki szmaty k***yd***** c**y zarośniętej alkochliczki suki k***yd***** c**y zarośniętej alkochliczki trzeba będzie zadzwonić do islamu żeby przyjechali do Polski i zrobili porządek z kobietami w Polsce kobiety to d***** k***yd***** suki alkochliczki debilki szmaty śmierdzące

Gość gość
Porządek to trzeba zrobić, ale z tobą, prezydenciku.