Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość credo 876

Najlepsze ZOO w Polsce. Jakie i dlaczego akurat te?

Polecane posty

Gość credo 876

Jak w temacie!

Gość miato warszawa na ulicach
zoo i stado bydła

Gość credo 876
Nie dokonca o takie opinie mi chodzilo ale czekam na nastepne ;)

Też tak słyszałam, ze najlepsze jest we Wrocławiu, ja jeszcze nie miałam okazji tam być, ale w lipcu byłam w Wawie i pięknie tam jest ;) Aha kiedys byłam w Niemczech tam to dopiero jest ZOO :)

Gość granie na czekanie tylko era
ZDECYDOWANIE NA ULICY WIEJSKIEJ W WARSZAWIE. TO ZOO JEST PODOBNO NAJLEPSZE W POLSCE.

onegdaj we Wroclawiu za panowania pp. Gucwinskich. teraz chyba na pierwsze miejsce w Polsce wysuwa sie warszawskie ZOO.

Gość mkmkmkmk
warszawskie jest totalnie chaotyczne, idziesz, alejki się kończą, wstęp dla pracowników, zawracasz i tak co krok

Gość a co sadzicie o zoo w gdansku
?? fajne??

Gość ja to w sumie tylko we
Wroclawskim bylam ;) Wiele razy - tu mi sie podoba :) Kiedys wybieralam sie w Gdansku - ale nie wyszlo :P

Gość do analfabetki
nie TE zoo tylko TO zoo...debilko

Tez mialam okazje byc tylko w zoo w Chorzowie i bardzo mi sie podobalo, czysto, zadbanie, fajana dolina dinozaurow, mini zoo dla maluchow, hustawki... ale ciekawa jestem tego we Wroclawiu :)

Gość uupp
do analfabetki- zły dzień? dzieci niegrzeczne? mąż/ żona ma Cię w dupie? szef opieprzył? okre? mała pensja? dieta? skoro tak to proszę bardzo- powyzywajaj się jeszcze trochę.. może ulży :P idiotko :P :O

Gość o kurcze nie wiedzialam ze
zoo w opolu bylo zalane :( jak oni te zwierzeta ewakuowali? :(

Gość zamościanka22
zamojskie zoo bije glowe wszystkie inne :)

Gość ja akurat nie lubie
Zamoscia ;)

Gość nie mam majtek
wrocławskie zoo jest ładne ale najładniejsze jakie widziałam to było w niemczech z pięknym delfinarium

ja we wroclawskim bylam z 10 razy ,bardzo fajne jets, przyjazne, ladne ale nie wiem jak jest w innych

Gość anna33
byłam w ZOO w Chorzowie, we Wrocławiu i w Opolu. Najwspanialsze, najpiękniejsze i pierwsze gdzie nie masz wrażenia, ze zwierzęta się męczą - to OPOLE!!!!! Potem długo nic, potem Wrocław a Chorzów to porażka. Opolskie po przebudowie jest piękne, cale do przejścia, wszystko pięknie oznaczone, mnóstwo ławeczek i miejsc od odpoczynku, kila świetnych placów zabaw. Bardzo polecam, zwłaszcza dla małych dzieci, bo nie jest zbyt wielkie a bajecznie kolorowe i chce się wracać. Naprawdę da się odpocząć... A i warto wybrać się w tygodniu, jest zdecydowanie mniej ludzi.... A i dodam, ze najbliżej mi do Chorzowa. To jednak dwa razy do roku jedziemy do Opola. POLECAM!!!

Gość fredek
nowe zoo w poznaniu bo ma najsłynniejszego słonia ( geja - ale o tym ciiii :P) na świecie :D

Gość manikaa
wrocławskie jest OK; ale na razie z powodu przebudowy to łatwiej tam zobaczyć koparkę niż lwa czy innego zwierza. ale dużo się zmienia(na lepsze); jest motylarnia, będzie pawilon nocny i jeszcze coś. widać, że ZOO w końcu ma porządnego managera, który zna się na inwestycjach. Bo niestety wbrew Państwu Gucwińskim na samej miłości do zwierząt ZOO daleko nie zajedzie. To jest wielka firma i potrzebuje solidnego zarządu. Więc zapraszam do Wrocławia, ale za jakieś pół roku jak skończą remonty.

Gość no i ja tyz
Wrocław z Marcysiem.

Gość TDKDJO
We Wrocołąwi ZOO coraz piękniejsze, najwiecej okazów w całej Polsce. Wybiegi które obecnie budują są super i dla zwiedzających i dla zwierzat np. wybieg dla Niedzwiedzi nawet Berlin czy Paryż by sie nie powstydził. W planie afrykarium projekt wygląda jak Hilton dla zwieerząt. W końcu dużo sie robi, nadal sporo koparek ale jest duzo inwestycji. W Opolu ZOO zadbane chyba najbardziej w Polsce, w Poznaniu i Warszawie tez ładne. We Wrocławiu ZOO a przedewszystkim ogórd botaniczny to jednak inna liga co porawda oba mają niemieckie korzenie dziek czamu mają niepowtarzalny urok przykryty w przypadku ZOO komunistycznym asfaltem i betonem.