Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak-postąpić

kiedy nie wiem jak postąpić

Polecane posty

Gość jak-postąpić

Może wyda Wam się to banalny problem, ale to chodzi o moje samopoczucie i relacje z rowniesnikami Dzis jest wieczorem impreza 2 kolegow z klasy. bedzie czesc klasy (jest z 10 osob zapraszanych na imprezy, klasa jakby dzielila sie na ,,gorszych'' i ,,lepszych'') nie mam checi pojsc.. po prostu nie czuje checi. wczesniejsze spotkania bylam z chloakiem tam a on jest teraz na stale za granica. i boje sie ze jak nie pojde ... nie bede zapraszana na inne imprezy,odsuna sie ode mnie.. a czuc sie osamotnionym wsrod ludzi nie jest milym uczuciem.. mam sie zmusic i pojsc -> zeby nie slyszec gadania, zeby byly moje i ich stosunki ok ? czy nie pojsc a co powiedziec? ze czemu nie bedzie mnie? ... *** .. moze troche glupie ale ja takich ludzii.. konfliktowych nie znalam jeszcze.. a nie chce byc sama.. wszyscy jestesmy w maturalnej klasie:(

Gość hejhalo
odszczel się ubierz najlepsze ciuchy jakie masz , pokasz klase

Gość hejhalo
zrób super fryzure i łady makijaz , do dzieła dziewczyno

Gość jak-postapic
jak-postąpić Pokaż klase? Tzn zdjęcie klasowe chcesz zobaczyć a po co ci to? hahaha jasne , podszywaj sie dalej idioto :O

Gość jak-postapic
czyli lepiej pojsc chociaz na chwilke, wazne ze bylam , zmusic sie niz potem wypasc z grupy i czuc sie fatalnie do konca roku szkolnego wole czuc sie fatalnie przez te impreze niz przez wszystkie dni do konca roku szkolnego.. dziekuje Wam :)

Gość hejhalo
nie nie chce zobaczyc klasy nie potrzebne mi to u nas tak sie mówi klsa to styl inaczej

Gość hejhalo
no no idz naprawde bo wiesz to klasa maturalna pózniej tylko studniówka w lutym i już się nie zobaczycie szybko wiem co mówie bo w tym roku skończyłam szkołe i zero spotkan klasowych

Gość jak-postapic
hejhalo wiem o czym pisalas :) to nei ja napisalam tamten koment :)

Gość jak-postapic
hejhalo lubilas swoja klase? moja jest strasznaa... pedagog co raz przychodzi na wywiady, i powiedziala ze takiej klasy jak moja nie znala jeszcze ;/ ludzie wciaz plotkuja, obgaduja sie, dziela.. wywyzszaja, sa zlosliwi .. :O zal... zawsze chodzilam na te imprezy, spotkania z moim chlopakiem a teraz go nie ma i obawiam sie tej sztucznosci w sobie ktora bede musiala grac..

Gość hejhalo
ok ja tez nie jestem z miasta , tylko ze wsi ale jakos tak sie mówi sorki ,, ale idz naprawde

Gość jak-postapic
jak-postąpić aha nie wiedziałam ja jestem ze wsi i nie zabardzo sie znam na miastowych powiedzonkach sory hehehehehe ten tez spadaj wiesniaku na inne forum co za prostak z Ciebie :O

Gość hejhalo
powiem ci tak szczeze to moja klasa była podzieona na obozy czyli a lepszych i gorszych i na laski które wszystkich obgadywały i była też grupa osób która nie była ani w gorszych ani w lepszych żle wspominam 4 lata edukacji w technikum z paroma przyjaciółmi z klasy sie spotykam

Gość jak-postapic
:O

Gość hejhalo
wiesz co przede wszystkim to nie udawaj kogos kim nie jestes pewnie wszyscy wiedza że twój chłopak jest za granica czy gdzies wyjechał ,,, nikt ci nie kazuje zostać do konca imprezy

Gość jak-postapic
hejhalo powiem ci tak szczeze to moja klasa była podzieona na obozy czyli a lepszych i gorszych i na laski które wszystkich obgadywały i była też grupa osób która nie była ani w gorszych ani w lepszych żle wspominam 4 lata edukacji w technikum z paroma przyjaciółmi z klasy sie spotykam ---------> boze jakbym o swoje klasie czytala ... ;/ tylko ja nie mam zamiaru utrzymywac z nikim konktaktu.. tylko sie skonczy rok szkolny i jak wyjde to nigdy do nikogo sie nie odezwe, na czesc i to wszystko.. ale trudno jest czasem pogodzic sie z prostactwem niktorych ludzi z klasy... to musze przyznac. a teraz studiujesz? czy na technikum zakonczylas? :)

Gość hejhalo
zakonczyłam technikum a teraz pracuje nie mam kontaktu z wieloma ludzmi z klasy oczywiscie każdy zapewniał i te laski co wszystkich obgadywały że zorganizuja ognisko . na zoakonczeniu płakały paranoja a teraz jedna z druga wakacje sobie zrobiły i jeszcze pracy nie znalazły

Gość hejhalo
byle do matury po maturze to już wszystko olej ,,, teraz badz miła i nie wchodz w konflikty jeszcze studniówka cie czeka

Gość jak-postapic
ughh.... ;/ ok dziekuje Ci za rady .. ide .. mus to mus... najwyzej zmyje sie szybko do domu, powiem ze zle sie czuje ... 2 tyg temu mialam powazna operacje na ucho i nie moge byc w glosnej muzyce i nie moge wysilku fiz zadnego, wiec ani nie potancze ani nie zejde tam gdzie muzyka jest, bede seidziala na pietrze.. dziekuje :)