Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmnhm

Co mi jest? jak z tym walczyc?

Polecane posty

Gość jmnhm

Mam juz 24 lata,a le od zawsze dreczy mnie problem, z ktorym nie moge sobie poradzic. Ciagle czuje sie gorsza od innych mlodych ludzi. Nie potrafie przez to nawiazac zadnej glebszej relacji z mezczyznami w moim wieku:( Czuje sie komfortowo rozmawiajac z ludzmi starszymi ode mnie, potrafie z nimi rozmawiac i zapominam o swoich kompleksach. Niestety z mlodszymi ludzmi jest problem:( wydaje mi sie,ze oceniaja mnie (szczegolnie faceci) i jestli ktorykolwiek sie na mnie spojrzy, to zaraz mysle,ze pewnie w duchu smieje sie "jaka brzydula":O:O wiem,ze to irracjonalne, bo nie odstaje od reszty-nie jestem gruba i nie jestem jakos razaco brzydka:P ;) Nie daje juz z tym rady:( Czy ktos wie co mi jest?::O:O

Gość to mi wyglada
na fobie spoleczna

a ja Ci powiem ze mialam podobnie, znaczy mlodsi ludzie byli dla mnie jacys dziwni nie miałam z nimi tematów, wiec zadaje sie z starszymi (studia zaoczne) niedawno sobie uzmyslowilam ze nie moze takbyc bo przy tych starszych osobach sie strasznie ograniczam, powinno sie miec jakis kontakt z rowiesnikkami staram sie pomalu to odbudowywac

Gość gagagakaka
Mam podobnie i tez nie moge sobie z tym poradzic:(

\"Mam juz 24 lata,a le od zawsze dreczy mnie problem, z ktorym nie moge sobie poradzic. Ciagle czuje sie gorsza od innych mlodych ludzi. Nie potrafie przez to nawiazac zadnej glebszej relacji\" tak jak w cytowanym fragmencie to mam i ja ale ja jestem gorszy