Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciepły_Letni_deszcz

Problem z moszną

Polecane posty

Mam mały "problem" z moją moszną: Czasami sobie normalnie dynda, a czasami jest taki napęczniały, wręcz okrągły, i ściśle przylega mi do nasady. Nie wiecie może, czy tak ma być normalnie? I drugą problem jest, gdy wezmę moją mosznę w dłoń, to czuję jak wewnątrz moje jądra lekko się poruszają, jakby reagowały na ciepło... Co to może byc? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość moze loda
wpisz w google jaja

Gość _ddfdfdfdfdfdfd
poczytaj sobie troche o fizjologii człowieka:p ile ty masz w ogole lat? 10 ???

Gość ja mam 50 lat
i tez niewiem..... dlaczego tak jest..... cza wszyscy musza kooorwa wszystko wiedziec ? :o posrana madralo

Mam 17 lat. Mam nadzieję że ktoś tutaj mi pomoże, bo nie lubię czytać takiej wypłukanej z wszystkiego naukowej mowy. A w dodatku nawet nie wiem jak to nazwać. Ja nie chcę wiedzieć wszystkiego. Tylko co jest najbardziej istotne.

Gość fdgsg
ja pierdole mam 17 a wiedzialem wiecej od ciebie jak mialem 6, co jest z wamo kurwa ludzie

Gość _ddfdfdfdfdfdfd
niejestem żądną POSRANĄ MĄDRALĄ (a ty napewno niemasz 50lat tylko najwyzej kilkanascie) tylko człowiek od pewnego wieku powinien obserwować siebie i zachowania swojego oranizmu w pewnych sytuacjach. Moszna stanowi mechaniczną i termiczną ochronę jąder, które są wrażliwe na urazy mechaniczne a nasienie produkują tylko przy odpowiednich warunkach termicznych (nie może być im ani za zimno, aniz a gorąco), jeśli jest ciepło moszna i mięśnie dzwigające jądra (bo SĄ takie) rozluźniają się powodując oddalenie jąder od ciała a w przypadku zimna jądra podciągane są bliżej ciała i moszna kurczy sie i tak jak by puchnie zapewniając większą ciepłotę. cała filoziofia, takie to trudne?