Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prakseda

25 lat razem i ... już dłużej nie chcę!

Polecane posty

Gość i ja też...
ok.napisze zaraz gdzie mieszkam:)

Gość ja tak mam
macbook ... ja nie znad wody, ja z gór:) >fajnie byście miały :):) gdyby sie rzeczywiście okazało, że z jednej miejscowości :) czlowiek z człowiekiem.....

Macbooku, a ja chętnie wygrzałabym się w słoneczku. A co do tych dziewczyn. Znam sporo takich, z racji zawodowych. Kiedyś mnie to przerażało, teraz sobie myślę tak: " dziewczyny, jak chcecie sobie, z przeproszenie, spiep....yć życie, to droga wolna, zapłacicie za to, ale każdy jest panem swojego losu." Koniec, kropka.

Gość ja tak mam
amen:) macbook ...."TUREK ???? to nie ten przedzial chyba ? posty ci sie pokrecily" ? ? ? że co? hahahhah

Gość i ja też...
no wlasnie ja też nie zrozumiala z tym Turkiem i przedzialem...co to miało być? maila juz wysłałam do wózkowni :)

Gość i ja też...
nierozumiem nadal....

Ona nawiązała do innego topiku na kafeterii, w którym kobiety wiążą się z Turkami i Arabami i są zdumione,że to inna kultura, że on uderzył,że nie jest tak różowo, jak one wszystkie myślą. Stali bywalcy kafeterii znają ten topik. Aha, przepraszam za pomylenie nicków. dziewczyny, macie podobne, zmieńcie może sobie na bardziej charakterystyczne, toi was nie pomylę. Bardzo podobne - i wasze wypowiedzi przez to się nieco "zlewają".

Gość ja tak mam
macbook hahaha no fakt oja wypowiedz nie w pięc ni w .... z tym turkiem, ale chodziło mi bardziej o to słówko POLAKA, chciałam sie przedstawic hahahha ale spoko juz nie drązę o co ci chodziło wózkownia,.... hmm cięzko mi na poczekaniu wymyslic nick który by mnie odwzorował hahahah moge jedynie sie zaczernić > >niech I JA TEZ mysli ona młodsza jest hahahahah

Gość i ja też...mała_mini_33
ok to mam nowego nicka

no wozkownia...odpiszesz mi na maila?

Gość ja tak mam
brawo I JA TEŻ :):)

Gość ja tak mam
ależ mam lenia dzisiaj, no chyba nikt ani nic mnie z domu nie wyciagnie dzisiaj (może jedynie jakieś tornado :P)

ja tez mam lenia...oglądam jednym okiem formułe 1

Odpisałam. Jednak trochę inny region. :D Ale nie szkodzi. Teraz zmykam, pojadę sobie gdzieś. Zajrzę wieczorem, coś Praksedy nie widzę, może poczuła się odrzucona.... Praksedko, wracaj. :D Pa wszystkim, naszemu rodzynkowi też.

Gość ja tak mam
bye wózkownia.... baw sie dobrzxe, ja może poczytam, jesli nie posty na kafee to jakas ksiązke hahaha bo jak juz mówiłam lenistwo do potegi dzisiaj :):)

ok, to ja narazie tez lece...obiecałam małemu pomóc w kolorowaniu:) pa:)

Ktos kiedys powiedzial zyc znaczy kochac" Lecz ten ktos nie wiedzial, ze czesto kochac, znaczy szlochac.

Kurde wiecie co Przestraszylem sie ! polozylem sie no i wstalem jest 11 rano umylem sie mysle zjem se sledzika i chlebus z maselkiem i tak se tobie to sniadanko az tu nagle przyszla mi Ta Tragiczna mysl ! Moze i moja zona tak mysli ze ma mnie dosc STAREGO Pierdoly i tylko sztuke odstawia aja glupi to ogladam i sie ciesze ze jest OK? :) Jak myslicie E..! chyba nie co ? zescie mi zabily cwieka nie myslalem o tym nigdy tak az do spodkania tu z Wami . Hymmm no to chlopie sie wkreciles ! ! ! :)) :)) Jade za kare nad ocean sie utopic ! ! ! ale w myslach do zobaczyska wieczorem ! :) ale mi dalyscie! no.

Gość mała_mini_33
Wiesz nie mam pojęcia jak jest z twoja żoną...poobserwuj, kobiety potrafia udawac dopoki nie wyłozą kawy na ławe... Ja tak robiłam...np. dopóki mu nie powidziałam...po co mam siebie i jego denerwowac za wcześnie.

Gość ja tak mam
*oszzz macbook nie zakładam, że tak masz, że twoja żona może mieć takie problemki jak my hahahhah *chociaż mój mąż też nie ma pojęcia o tym - że ja tak mam :-O heh *hahahah macbook - ależ się uśmiałam z twojego postu :):) fajne :) *wypytaj żony :) wystarczy jedno pytanie, czy lubi samotne wieczory, wyjazdy i takie tam heh - chociaż to tez nic by nie znaczylo, jeśli powie że tak :)

Gość ja tak mam
"A potem to pewnie nic mi się nie będzie już chciało." święte słowa Prakseda... święte słowa macbook troche przerażony, ale na pewni\o niesłusznie:) to tylko taka mała wzmianka o naszym rodzynku z florydy :)

Gość mała_mini_33
Ponieważ od czegos sie faceta ma to dzisiaj spędziłam wieczór w łożku ;) Hmmm...pomimo tego ze go nie kocham...ale sex bardzo lubie wiec nie potrafie sobie tego odmówić . A teraz ide spać...zmęczona jestem ;) dobranoc:)

Witam wieczorem moja 20,35powrocilem z nad oceanu jest cudownie ciepelko, wiaterek ladne ??? fale i zachod .Ale do rzeczy PRAKSEDA- tak jak wczesniej napisale mamy cos wspolnego :)) o dziwo lubimy tescow ja ci powiem ze moja tesciowa choc leciwa kobieta i zchorowana ale jes od poczatku cudowna kobieta zawsze byla za mna nigdy zonie nie dala zlego slowa powiedziec choc i mnie czasami zrugala :)) to ze zyjesz z takim czlowiekiem to mi sie nasowa pytanie A czy wczesniej nie widzialas ze ma odpaly ? Bo jak ci powiem ja tez jestem nerwus i moja tez ale to jest jak petarda wystrzeli i za chwile cisza . A u ciebie do odbieram to jak fale na tym oceanie ktore to przychodza i odchodza co chwile , To Straszne jak ty dziewczyno to wytrzymujesz ???? Podziwiam Cie mimo wszystko ! ! ! Ja bym chyba dal dyla :)) A Ty mowisz ze patowa sytuacja ! guzik szykuj se grunt przygotuj dzieci i choda bo masz jeszcze wiele przed soba dobrego ! Duzo slonecznych dni icudownych zachodow ! ! ! pomysl dziewcze Warto! ! ! :))

CZESC II - do " ja tak mam" i "mala mini 33 " dziewczyny jestescie okropne :) normalnie nadaje sie to pod mobing! ! !:) jakies sprosne teksty sex a ja tu na zeslaniu :) zona daleko 15,000 km masakra a wy sie znecacie na demna ! nie ladnie ! :) choc powiem ze polubilem wasze towarzystwo bo widze normalnosc a nie komputerowe zaklamanie i chec bycia kims innym niz jestesmy , bo wiadomo ze tu kazdy moze byc sexi, maczo, itd. Wozkownia chciala ciepla to jej wyslalem na e-mail fotke zatoki tylko czy ja nie zabija za to ? :) ze ma kochanka na florce :)) chyba ze pije marokanskie winko patrzac na zatoke meksykanska :)) . Mini 33- no a Ty to juz wogole pojechalas mi po tym i owym tym swoim wieczorem no wiesz??? Co do zony to powiem Wam ze chyba zescie mnie wystraszyly :)) bo rozmawialem przez Skypa i az mnie korcilo zapytac ale mowie nie bo jeszcze powie TAK ! i wtedy ??? Lina :)) Ale powiem wam ze w tym Ennea...cos tam mnie wyszlo 6-7 a jej 4-5 i cyba to oki ale ona pokazala mi kciuk do dolu :(( co to znaczy ?? ze teskni ? :)) PS. To jednak prawda ze chlop miedzy wami 4 ma pojechane :))

DZIEWCZYNY ! ! ! Słoneczko dziś na niebie szybko wstało, WAM ślicznie dzień dobry powiedziało, Ja nie chce byś gorszy od niego wcale, Więc WAS witam mile i okazale :)) :))