Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erere

dlaczego dziewczyny nie lubią brzydkich facetów??

Polecane posty

Gość Zastanawiajaca się ...
To zalezy jak brzydkich :P

Gość madziattttttttt
chłopaki też nie lubią brzydkich dziewczyn

Skoro uważasz że jesteś brzydki to jak chcesz zauroczyć jakąs kobietę ,swoją depresją?? Więcej optymizmu ...;)

Gość summerka86
brzydki to pojęcie względne... tak samo jak ładny.... kwestia gustu!!

Gość dziewczyna_dupka
Brzydkie lubią.

Gość ofe rma
powody mogą być różne ale ja bym stawiał że to ze względu na brzydotę. mało kto w ogóle brzydotę lubi a turpizm to tylko krótki epizod w historii.

Gość // //
a dlaczego faceci nie lubią brzydkich dziwwczyn?

brzydki też człowiek, ale ja lubię jak jest piękny ( musi mieć piękną twarz), miły, kulturalny i inteligentny (nie musi mieć wyższego.) ;) powiem tak: dyskryminuję meżczyzn ze względu na brak urody ale nigdy przenigdy ze względu na wykształcenie, bo to sie nadrabia inteligencją wrodzoną ..

Gość tym razem anonimowa
czytając kafe można raczej odnieśc wrażenie, że dziewczyny brzydkich facetów właśnie tylko lubią i na tym polega problem...

Gość ofe rma
"No ale właśnie przystojny czy piękny? bo to ciekawe?" a jaka jest różnica?

Gość ofe rma
no ale jaka jest różnica? zawsze myślałem ze przystojny to "męski odpowiednik" słowa piękna tak jak klata to "męski odpowiednik" słowa cycki :D

Gość Samopijka
Eeeee tam, lubią, czasem nawet bardzo lubią, tylko zakochują się w nich rzadziej niż w tych przystojnych. Natomiast faceci nie tylko nie zakochują się w brzydkich dziewczynach, ale też ich nie lubią, nie szanują, nie cenią. I to jest dopiero dramat ;/

Gość Piotrek_miły
Chłopie, musisz poznać prawdę. Dziewczyny od zawsze NIE NAWIDZĄ brzydkich facetów. Nie zwracają uwagę na męskość, odwagę, inteligencje i czułość tylko na urodę. Gdy taka ładna i sexowna dziewczyna, spotka na ulicy człowieka, który ma za dużą głowę, za dużo pryszczy i co nie daj Boże, troszkę brzucha mu wystaje to od razu go wyśmiewa (nawet nie dopuszcza do siebie myśli że mogą z nim być). Nie wiem dlaczego. To że ktoś jest brzydki, nie oznacza zawsze, że jest głupi, nieudaczny i że jest słaby w łóżku i przedewszyskim, że może być z nim szczęśliwsza. Ja nie mówię, że jestem brzydki i nie mam szczęścia, ale znam kilku moich kolegów, których tak dotknął los. Pozdrawiam i życzę Ci powodzenia.

a ja wam powiem że Ci faceci uznawani za brzydale mogą mieć w sobie to '' coś '' i być sexy, naprawdę . hm przykład mąż Monici Belluci .

\". Gdy taka ładna i sexowna dziewczyna, spotka na ulicy człowieka, który ma za dużą głowę, za dużo pryszczy i co nie daj Boże, troszkę brzucha mu wystaje to od razu go wyśmiewa (nawet nie dopuszcza do siebie myśli że mogą z nim być). Nie wiem dlaczego. \" Pewnie z takiego samego. z jakiego Ty piszesz o fajnej i seksowenej lasce, a nie o brzyduli.

Gość Caryca Kaśka
A mnie ciekawi czy faceci są zdolni zakochać się w cechach charakteru kobiety? Bo np kobiety często mówią że chciały by czułego, opiekuńczego, odpowiedzialnego itp a faceci?

Gość poszukam w słowniku
Czyjaś złota myśł brzmi: "Kobiety sądzą, że mężczyźni chcą wchodzić w związki z pięknymi, a oni tak na prawdę szukają dobrych".

Gość fragolla
nie czytalam wypowiedzi wyzej, ale pewnie juz Ci pisali, ze z takich samych dla ktorych faceci nie lubia brzydkich dziewczyn... co za naiwne pytanie... (abstrahujac ze uroda to subiektywna sprawa)

Gość Caryca Kaśka
poszukam w słowniku----- jestes kobietą?

Gość może to jej kocchanek
z tego samego powodu dlaczego faceci nie lubią brzydkich kobiet

Gość pomylone pytanie
chyba chodzi o glupich mezczyzn a nie brzydkich :D

Gość csdcnancsaklx
fcsdcfscsz

Gość belerofront.....
cwelu po co podbijasz

Gość są kolesie co po prostu
odpychają fizycznie dziewczyny i nie da rady się w takich zakochać, po prostu Oto przykład takiego niepociągającego z wyglądu typa: http://photos.nasza-klasa.pl/1194118/44/other/std/60faa90adb.jpeg Może nie jakoś mega brzydki, ale bardzo aseksualny!! NIGDY nie poszłabym z takim do łóżka, bo to byłoby ochydne!!