Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salonikkosmetyczny

gdzie dobry,sprawdzony polski salon kosmetyczny w Londynie

Polecane posty

Gość salonikkosmetyczny

Mam pytanie na które może któraś z was zna odpowiedź.Otóż szukam dobrego,sprawdzonego przez was lub wasze znajome salonu kosmetycznego w Londynie,chodzi mi o dokładne oczyszczenie mojej twarzy jak i inne zabiegi.Jeśli wiecie coś na ten temat czekam na odpowiedz z góry wielkie dzięki;)??

Gość salonikkosmetyczny
nikt z was naprawde nie wie???

Gość eigga
Tez polecam MALIBU. bylam tam i jestem zadowolona z ich uslug.

Gość STM-1
Wyjedzie toto do Londynu, bez jezyka, z Angielskiego to tylko fuck you, ale Londyn to brzmi dumnie ;)

Gość Jan123123
Polecam z własnego doświadczenia - beautyart.co.uk. Dziewczyna jest profesjonalna kosmetyczka a do tego jest mobilna i cenowo bardzo przystepna.

Gość beautytherapist4you
Witam jestem dyplomowaną kosmetyczką i oferuje moim klientom wysoki poziom usług kosmetycznych i profesjonalną, wykwalifikowaną obsługę. Wszystkie polceane zabiegi wykonuje w zaciszu Twojego własnego domu Oferuję zabiegi ciała i twarzy takie jak: masaż twarzy - zabiegi pielęgnacyjne - kwasy AHA - peeling migdałowy - trwała na rzęsy - henna brwi i rzęs, regulacja - depilacja woskiem manicure, pedicure - parafina na dłonie i stopy - przekłuwanie uszu oraz wiele innych www.beautytherapist4you.co.uk Serdecznie zapraszam do skorzystania z moich ulsug.

witam, bardzo dobry polski salon jest na Leytonstone, nazywa sie 'PERFECT LOOK' na Lea Bridge Road, prawie naprzeciwko polskiego sklepu. Fryzjer-rewelacja a solrium jedno z najlepszych w jakich bylam, lapmy the best, super kosmetyki i obsluga zawsze pomocna, chodze tam od roku. Wiem, ze jest tak takze kosmetyczka ale akurat do niej chodzi moja kolezanka i bardzo sobie chwali. Salon naprawde na wysokim poziomie, goraco polecam! :)

witam! ja moge polecic z czystym sercem nie polski, ale super salon w the organic pharmacy, pomimo ze drogo, naprawde warto, gdyz wszystko co dziewczyny tam uzywaja jest z naturalnych kosmetykow. na pewno w dwoch placowkach pracuja polki-kosmetyczki. Pozdrawiam

Gość Adźka
A wicie może gdzie szukaja polskiej kosmetyczki do salony ??? Jak ktos moze pomuc , bede wdzieczna za odp na emaila!!!!! anieszkasipowska@gmail.com

Polecam Prestige KM w polnocnym Londynie (Angel). Ceny naprawde racjonalne, atmosfera mila i co najwazniejsze dobre fryzjerki. Kosmetyczka tez jest na miejscu oraz solarium wiec mozna zrobic sobie mala odwnowe w jednym meijscu, Jak dla mnie najprawde swietny salon. http://www.prestigekm.co.uk/ofirmie.php

Gość Laura_82
Polecam całym sercem salon "anna d'auria" przy POSK-u (Hammersmith). Chodzę tam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. www.facebook.com/salonannadauria www.annadauria.com Pozdrawiam

Gość gość
Na ulicy Nowoursynowskiej jest Fleur de beaute. I z ręką na sercu mogę powiedzieć, że jest to jak dotąd najlepszy salon w jakim kiedykolwiek byłam! Obsługa bardzo przychylna, umie doradzić, w razie wątpliwości wytłumaczy wszystko. Używają kosmetyków z górnej półki. Po każdej wizycie moja skóra jest taka miękka i gładka. Nie zawiedziecie się na Fleur de Beaute!

Gość gość
Nie polecam polskiej kliniki na Tootingu a zwlaszcza p doktor Malgorzaty Staszek Biernat.Bardzo nieprofesjonalna.Robilam u niej botox.nawet nie zrobila wywiadu medycznego,szybko,oszczedza na materiale wiec efekt zadny i nierowno.Uchyla sie od poprawek.Musze isc do kogos innego zeby poprawil.Strata pieniedzy.Masakra!

Gość gość
Ja też mogę polecic Wam naprawde dobry salon kosmetyczny w Szczecinie http://beauty-center.pl/ Ja uwielbiam własnie ten salon polecam Wam.

Gość gość
Ja też mogę polecic Wam naprawde dobry salon kosmetyczny w Szczecinie http://beauty-center.pl/ Ja uwielbiam własnie ten salon polecam Wam.

Gość REALISTA
Dnia 10.02.2010 o 10:10, Gość STM-1 napisał:

Wyjedzie toto do Londynu, bez jezyka, z Angielskiego to tylko fuck you, ale Londyn to brzmi dumnie ;)

Tobie jak widać nawet język polski jest obcy - od składni zdana po ortografie . Zakładam gimbaze max 14 letnia lub pieniacza chcącego zaistnieć przy najmniejszym wkładzie własnym ( czytaj intelektualnym)