Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juciaaa

kafeteria

Polecane posty

Nie pierwszy i pewnie nie ostatni.... :) Wędrówki przez kafeteryjnadżungle maja to do siebie że kryją wiele pulapek. ale i przygodę można tu przezyć wspaniałą! :D

anette, keka -----dzięki! 🌻 ale nie tak glośno.... ;) Za publiczne wyfrażenie sympatii do bywalca a nawet tylko uznanie dl amojej tworczości możecie mieć przykrosci na cafe i to duże :classic_cool: - lojalnie uprzedzam! ;)

aleeeees------> mialem w zyciu 3 razy. Dla mnie normalka :classic_cool: No fakt, pierwszym razem byłem ciut zaskoczony. Zwlaszcza ze robila to lekarka :)

bywalec, ja wiem o co chodzi, nie będę jednak się rozwlekac. dodam tylko, że szkoda pewnego tematu

keka----> to nie chodzi o to co kto mówi ale mam ostatnio przechlapane w Wysokiej Moderatorii. Za niewinność oczywiście :classic_cool: Poza tym zaraz zjawią się tu pomarańcze, ktore będą Was ostrzgać przed konsekwencajmio zadawania się ze mną :P

Juciaaa----> Dzięki! 🌻 Jak widzisz nadstawienie tyłka jest mio nieobce co najmniej w dwoch kontekstach :classic_cool:

aleeees no widzisz..... a mówiłam... chodz... zapiszę... za rączkę potrzymam... a ty nieee....

bywalec, ja również miałam tu ostatnio przechlapane :( na szczęście koszmar dośc szybko się skończył dzięki mojej błyskotliwości i umiejętności przekonywania moderratek :P :classic_cool:

anette------> wiem ,czytalem.... :) Fajnie ze tak się skończyło. Moja elokwencja i zdolnosic do lagondnej perswazji niestety okazaly się nieskuteczne wobez zmasowanego ataku antybywalcowej histerii. Wszak milo jest być obrońcą uciśnionych :P Nawet jeśli to ucisnienie jest fikcją... :o Ala, ale.... Czy jeszcze nie czujesz się przeze mnie molestowana??? Dziwne..... :classic_cool:

Ostatnoio wiele osob twierdzi że jestem etatowym molestatorem i oprawcą na cafe. Z tym że piszą prawie wyłącznie na pomarańczowo :P a wszystko przez moją miniaturkę literacką pt. Kafetariusze na Naszej Klasie i związana z nią niekonwencjonalna akcją promocyjną. Rzecz była o zagrożeniach jakie mogąvbyć udzialem ludzi z cafe wciągajączych sie wzajemnie na listy znajomych na NK; Napisane w formie beletrystycznej z wymyśłona fabułą. Uchowało sie na cafe cale 3 dni co itak jest sukcesem bo ataki na nie byly jescza w trakcie wrzucania rozdziałów.