Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vnv

jest mi....... źle...........

Polecane posty

To tylko trawa i sterydy czasem. Ale chodzi o jego charakter. Diabełek chyba nigdy się nie zmieni. Ale jakoś poradzę sobie z tym problemem :) Poboli mnie serduszko trochę ale minie :)

Gość glupia niekochana
ja bym nie mogla patrzec, jak ktos kogo kocham sie stacza.. nie moglabym z nim byc..na szczescie nie zakochalam sie nigdy w kims takim-choc zawsze zakochiwalam sie/zadurzalam/nieszczesliwie :/

Gość glupia niekochana
no u mnie to raczej nie miali co doceniac:o ten ostatni mial zone, wiec sie nawet nie ujawniałam

Gość glupia niekochana
ale on mnie nie oklamywal, on nic do mnie nie mial, on nawet ostrzyl zeby na kogo innego :o a mnie jeszcze dolowal, zeby schlebic tej drugiej tylko ja mam cos nie tak z glowa i sercem😭 zaraz idziemy spac, co? jestem tak sponiewierana grypa, ze chyba od razu padne... moze przysni mi sie znow obcy mily facet, tak jak raz mi sie ostatnio snil...;)

Miłość bez wzajemności jest jeszcze gorsza :( A ja Ci życzę, żebyś miłego, fajnego faceta spotkała nie w snach ale w rzeczywistości :). Napewno tak będzie. To zdrowiej szybko. Dzięki, że chciałaś pogadać. Dobranoc ;)

Gość glupia niekochana
moje byly tylko bez wzajemnosci nie masz za co dziekowac, to dla mnie tez byla ulga, ze pogadal;am :)🌻

Gość olejzpierwszego
coheed czy cohead.... jesli nawet retro ci mowi ze zawsze zle z toba to znaczy ze masz przesrane jak cholera spadaj z tego forum bo tu ci sie nie polepszy - znajdz se zajecie, prace czy cos i wyjdz do ludzi