Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna_dziewczyna

czy każdy facet jest zboczony ???

Polecane posty

Gość normalna_dziewczyna

Mój były chłopak na początku związku zachowywał się zupełnie normalnie. Potem napomknął z 2 razy o tym, żebym go tam za coś walnęła. Myślałam, że sobie żartuje... ale te napomknięcia zdarzały się coraz częściej, aż sam się prosił, żebym go biła :/ To już było dla mnie za dużo i go zostawiłam (ani razu go nie uderzyłam, choć mnie prowokował). Teraz poznałam fajnego chłopaka. Rozmawialiśmy na gg do póżna, wkurzył mnie i odruchowo mu powiedziałam, że mu nakopie. A on do mnie, że ciągle mu to obiecuje i nie spełniam obietnicy, a on nie może się doczekać :o Boję się, że mówił poważnie :o Czy są w ogóle faceci bez dewiacji? Tacy żeby nie bili, nie chcieli być bici, robić jakiś innych dziwnactw? Czy wszyscy są tacy chorzy :o

Gość normalna_dziewczyna
wiesz, bo o tym się nie mówi na dzień dobry... on też na twarzy nie miał napisane... dopiero jak się zaangażowałam w związek to takie rzeczy zaczęły wychodzić :o

Gość normalna_dziewczyna
bywalec, czyli że jak? A jakie ty masz zboczenie? :o

Gość normalna_dziewczyna
ehhh a to jest normalne zachowanie?

Gość olejzpierwszego
pojecie zboczenia jest bardzo wzgledne... dla mnie zboczenie to jak baba chce zebym byl dla niej mily mimo ze jest pusta... nie dosc ze toleruje takiego pustaka to jeszcze mam byc miy.... szok nie ?? a co do tematu - co se poruchasz orginalnie to potem chociaz bedziesz miala co wspominac - jak jestes z facetem a mas strach mu obciagnac czy anal probowac to to chyba nie ten.... fakt ze pising, SM czy cos to lekkie przegiecie... ale czekolada jest dla ludzi i frutki tez wiec wiesz.... :-D

Gość normalny chłopak
to sie nazywa BDSM ja tez uwielbiam byc bity bardzo to mnie podnieca jak kobieta domunuje.....;)

Gość SABBINKA
WIDOCZNIE JEST COś W TOBIE, ZE TRAFIASZ NA TAKICH FACETóW?? SAMA PO PROSTU ICH SOBIE WYBIERASZ ... :(

Gość normalna_dziewczyna
:o

Gość uwielbiam byc bity
przez laske

Gość gość
:))))))))))))))

Gość gośćgość
Każdy

Gość gość
Moj mi mowi otwarcie ze zadnych fantazji o bicu czy dwoch lasek, czy sexie grupowym. Lubi za to noje przebranie pokojowki i oralny :-) Każdy ma jakies fantazje i zboczenia