Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperatuurka

temperaturka

Polecane posty

Gość temperatuurka

Witajcie, mam pytakno, spóźnia mi się okres 2 dni. Wczoraj robiłam test (ale po południu) i wyszedł negatywny. Temperatrkę wczoaj miałam 36,98. Dzisiaj rano ją zmierzyłam i było 36,84. Czyli spadła. Mogę wykluczyć ciąże całkowicie, czy taki spadek to może nic nie oznaczać? Dodam, że mam 31 dc. Będę widzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość jak spada to
powinna sie pojawić za 1-2-3 dni. Możesz zrobić test, ale chyba lepiej w tym przypadku poczekać. Powinna wzrastać a nie spadać.

Gość temperatuurka
A ja wyczyałam, że nie ważne jest jak wysoka jest temperatura, byleby była wyzsza od podstawowej. A za spadek temperatury uznaje się spadek o 2 kreski w dół. Tylko nie wiem na ile to jest prawdą.

Gość jak spada to
to zależy jaka masz podstawową, jesli mierzysz ją regularnie, to szybko odkryjesz, czy @ się zbliza. U mnie taki spadek oznacza @, ale jesli masz normalnie niską temp., to wszystko możliwe. W każdym bądź razie powinna rosnąc, a nie spadać i powinna być wyższa niż 37.

Gość temperatuurka
wiem, nie chcę sobie robić nadziei, tym bardziej, że test wczoraj wyszedł negatywnie. Ale nigdy mi się nie spóźniał okres, zawsze miałam regularne cykle. I dodakowo biorę hormony na stymulacje i luteinę na podtrzymanie i po nich już w ogóle miałam co do minuty idealnie. Widać coś mi się przestawiło, bo w ogóle nie czuję by ten okres miał sie pojawić.

Gość jak spada to
Nie wiem, jeśli bierzesz te luteinę cały czas, to cykl możne Ci sie wydłużyć, przynajmniej u mnie tak bylo. Dopiero jak ją odstawilam to @ się pojawiła. Ale zawsze jest nadzieja :)

Gość temperatuurka
ja tuteinę biorę od 19-25 dc. A teraz mam 31. Zawsze okres dosawałam 29 dc.

Gość jak spada to
Poczekaj ze 4 dni i jak @ nie będzie to zrób test, albo idź jutro na betę. Nic inne teraz się nie wymyśli.

Gość temperatuurka
Dzięki za poświęcenie czasu :) Na betę wybieram się we wtorek. Poczekam jeszcze troszkę. Co ma być to będzie. Już tyle czakamy z mężem na dzidziusia, że wytrzymam :) A @ może się pojawi niedługo. Pozdrawiam Cię serdecznie