Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka_czekolady

boje sie zblizyc do faceta..........

Polecane posty

Gość kostka_czekolady

Zauwazylam ostatnio ze cos jest ze mna nie tak... Poznalam fajnego faceta (mam 20 lat, on tez)spotkalismy sie dwa razy, i widze ze mu na mnie zalezy. I niestety jest tak ze im bardziej komys na mnie zalezy to ja autmatycznie zaczynam sie wycofywac... o co chodzi?hmmmmm mysle ze to moze miec zwiazek z seksem.... boje sie tego jak niewiem ! nigdy jeszce tego nie robilam i zaj**iscie sie boje jak wypadne przed facetem, czy sie nie skompromituje... ten strach niszczy wszystko.... pewnie dlatego nigdy jeszcze nie bylam w powaznym zwiazku a na brak zainteresowania nie moge narzekac bo caly czas ktos sie kolo mnie kreci. Co mam zrobic ?

Gość dziewczyna_dupka
20-latek też pewnie bogiem seksu nie jest. Jeju, z seksem jest jak ze wszystkim - ludzie musza się zgrać żeby było fajnie... Nie skompromitujesz się, bo to nie jest pokaz talentów, tylko coś naturalnego... Dasz radę.

Masz sobie dać na wstrzymanie. Spotykaj sie z nim, poznawaj go, rozmawiajcie, spędzajcie czas ze sobą. Nie licz, ze to juz drugi, czy trzeci miesiąc, albo pół roku, amiędzy wami nic. Daj sobie czas, każda kobieta ma prawo do własnego tempa. Jesli według ciebie za bardzo się przysunie, odsuń go! On ma uszanowac twoje tempo. To nieprawda, ze bliskośc fizyczna (jakakolwiek) to ma być już tu i teraz, na pierwszym czy drugim spotkaniu. Tak naprawdę taka bliskosć u normalnego człowieka pojawia się gdy komuś zaufa - a to nie przychodzi szybo, i szybko przyjśc nie może. Jak tak do siebie podejdziesz, znajdzie się facet, który poczeka, zaufasz mu i wszystko będzie dobrze. Nie kieruj się współczesnymi kanonami seksu po miesiącu, czy dwóch. Kieruj się swoim w tym względzie tempem.

Gość JP 2 i pol
najwyzej bedziesz spieta i bedziesz lazala jak kloda--nic wiecej spierdolic sie nie da. Kup cos do nawilzenia A koles moze miec przedwczesny wytrysk i skonczyc zanim zacznie to jest dopiero problem :)

Gość retert
2 spotkania ? i już wiesz, ze mu zależy?? łał

Gość kostka_czekolady
Koralowa dzieki :) Ja go znam raptem 3 tygodnie :) moze faktycznie potrzebuje czasu, nic na sile.

Gość kostka_czekolady
widac to po smsach, po tym jak sie zachowywal na "randce" hehe ;) ale nie narzuca sie za bardzo na szczescie

Gość dziewczyna_dupka
Jeju, Kolarowa, traktujesz seks jak jakiś święty rytuał. Najlepiej żeby był powiązany z miłością, zaufaniem i jeszcze nie wiem czym. Powtarzam - to jest coś NORMALNEGO i ludzie w tym wieku to ROBIĄ. Nie z miłości, nie po roku związku. Robią to i już. Bo to przyjemne.

Gość kostka_czekolady
szczeze to ja sie zajebiscie boje tego 1 razu .... jak sobie o tym mysle to mnie strach paralizuje

Gość kostka_czekolady
moge sie zalozyc ze nikt by nigdy nie powiedzial ze ja mam z tym taki problem. Z 90% moich znajomych na bank juz mysli ze jestem "po" bo nie jestem jakas skryta i cnotliwa :)

Gość dziewczyna_dupka
Jestem w 100% pewna., że po dwóch spotkaniach niemożliwe jest to, aby komuś na kimkolwiek zależało... Przecież wy się nawet nie znacie.

Gość retert
mimo wszystko to jeszcze za mało...smsy itp mogą niewiele znaczyć , a Ty nie musisz czuć sie zobligowana to bliskości na 3 czy 4 randce tylko dlatego , ze mu zależy skoro masz opory przed bliskościa to znaczy, ze mentalnie nie jesteście jeszcze blisko - daj soboie czas :) z kolei jeżeli to zawsze jest tak, ze odrzucasz faceta tak jakby wbrew sobie to znaczy, że grasz w jedną z gier psychologicznych , przykładowo "zostawiają mnie" , wtedy trzeba już poszukać w swoim wnętzru :) ale powodzenia :)

Gość retert
w ogóle moim zdaniem jak nie czujesz to nie idziesz z nim do łóżka, 2 spotkania? Ty nic o nim nie wiesz tak naprawde ...

Jej dziewczyna_dupka ...wolno mi to tak traktowac, bo to mój seks. A ty jak nie robisz tego z miłości to przeciez twoja sprawa, bo to twój seks. Każdy ma swoje potrzeby odnośnie seksu, jakoś nie odważyłabym się powiedzieć komuś rób to tylko dla przyjemności, a raczej powiedziałbym zobacz co cię usatysfakcjonuje i to rób, bo to cię uszcześliwi, a nie tamto!

Gość kostka_czekolady
hmm problem tkwi tez w tym jaka ja jestem... zawsze stawiam facetom wysokie wymagania. Dlaczego? bo mam wysokie poczucie wlasnej wartosci, wielu facetow hmmm nawet do mnie nie "startuje" bo wiedza ze i tak nie maja szans. Duzo ludzi mysli ze jestem zarozumiala ale to nieprawda :) Po prostu chce byc z kims kto odpowiada mi w 100% , a takiego znalesc jest ciezko...

Gość kykkj
no to poczekaj do slubu ja zamierzam i nie przejmuje sie takimi pierdołami :o

Gość kostka_czekolady
macie racje tak naprawde ja go nie znam... kolejne spotkanie juz na dniach ale ja tez obawiam sie tego ze on sie zaangazuje a mi znowu minie :(

Gość retert
kostka - no tto niby z Ciebie mądra dziewczyna ale...skoro tak krótko go znasz to skąd wiesz, ze odpowiada Ci akurat ten w 100% ?

Gość kostka_czekolady
tu nie chodzi o czekanie do slubu :/ tylko oto zebym sie tego nie bala i miala pewnosc ze osoba z ktora to zrobie bedzie ta odpowiednia...

Gość retert
kolejne spotkanie juz na dniach ale ja tez obawiam sie tego ze on sie zaangazuje a mi znowu minie no to po co mieszać w to sex?

Gość zimna_flądra
koralowa dobrze radzi, przeciez autorka ma problem z przełamaniem się, a ty dziewczyno_dupka dalas rade nie przystawajacejw ogole do problemu autorki, tylko do samej siebie. dla ciebie to po prostu sport.

Gość kostka_czekolady
retert tego niewiem :) ale sie okaze niebawem

Gość dziewczyna_dupka
Każda szanująca sie dziewczyna stawia wysokie wymagania... Nie poczuwaj się z tym taka znowu wyjątkowa;) Nie panikuj. 3 tygodnie to malutko. Po pół roku możesz zacząć rozkminiać to wszystko... Ale nie teraz.

Gość retert
z własnego doświadczenia powiem, ze jak spotkasz tego jedynego to nie bedziesz miala takich dylematów :) daj sobie czas...on daje odp na takie pytania ...

Gość kostka_czekolady
reter- bo to wlasnie ma z tym zwiazek. Boje sie zwiazkow wlasnie przez seks... i w tym tkwi problem :(

Gość retert
no Słońce powiem tak: jak jesteś z właściwym facetem to w dobrym zwiazku dzieje sie tak, że jesteście mniej wiecej na tym sameym etapie, nie ma naciku, wszystko płynie swobodnie...rozmowy , spotkania, bycie, milczenie... masz 20 lat - naprawde nmie musisz panikować z tego powodu, ze jesteś dziewicą , ja przestałam nia być sporo póxniej i żyję :P

Gość dziewczyna_dupka
zimna_fladra sport? haha. wiesz z iloma chłopakami spałam? z jednym. po kilku miesiacach. Nie oceniaj mnie, maleńka. Po prostu uważam, że nie ma co się obawiać seksu, a z tym dziewczyna ma problem. A co do sytuacji, to tak jak już mówiłam, za wcześnie żeby mysleć o związku, seksie etc. Nie znają się, on poki co ma ją koło dupy (bo jak nie ta to inna), ona nie wie czy to ten co jej pasuje w 100% (bo nie ma prawa wiedzieć). A co do zdania "boje się zbliżyć do faceta" to mam jasno okreśone zdanie na ten temat: - w sensie fizycznym nie ma co się bać - w sensie uczuciowym nie ma co się angażować za szybko. Dlatego u mnie fizycznośc i uczucia nie współgrają.

Gość kostka_czekolady
kurcze, dzieki wam za wszystkie odpowiedzi :) dobrze, ze znalazlam to forum bo troche mnie pocieszyliscie ;)

"Dlatego u mnie fizycznośc i uczucia nie współgrają. " A u mnie właśnie współgrają. Nie dam rady tego rozdzielić. No po prostu tak mam i koniec.

Gość dziewczyna_dupka
No to zazdroszczę.