Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorekkkk

OFERTY MATRYMUNIALNE - szukamy nowego partnera

Polecane posty

Gość amorekkkk

Witam wszystkich ! Wpadlam na ten pomysl zeby ta droga pomoc nam znalezsc pratnera na dobre i zle. Jest nas przeciez tak wiele, ktorzy sa albo opuszczeni przez chlopakow lub mezow, albo wdowy czy wdowcy, albo osoby rozwiedzione i czujemy sie nikomu nie potrzebni. Brak nam ciepla, dobrego slowa, pieszczot - poprostu czucia, ze jestesmy kochani. Duzo z nas chcialoby miec znow u swojego boku ta jedyna czy jedynego a do biura matrymunialnego wiekrzosc z nas nie pojdzie a zreszta to i drogo kosztuje. Przestanmy cierpiec w ciszy i pomozmy sobie wspolnie rozwiazac ten problem. Niech zglaszaja sie tu wszystkie osoby ktore szukaja nowego partnera. Przeciez Sylwester tuz tuz i po co samej czy samemu siedziec w domu. Ja moze zaczne od siebie. Mam 38 lat i jestem rozwiedziona. Mam jednego syna jest juz pelnoletni. Bardzo chetnie najpierw zaprzyjaznie sie z mezczyzna w w ieku od 45 do 60 lat. Ja ma 166 cm wzrostu a wiec moj przyszly partner powinien byc wyzszy. Mezczyzni meldujcie sie prosze. A i wy kobietki, dziewczyny piszcze jakich partnerow szukacie.

Gość nareszcie cos dla mnie
mam 18 lat i mieszkam w Krakowie. Dwa miesiace temu opuscil mnie moj chlopak moze nowa milosc pomoze mi o nim zapomniec. Czuje sie wstretnie nie chce mi sie zyc i wogole nic nie cieszy. Mam 165 wzrostu.

Gość z nadwaga
moj problem jest ze za duzo waze i wlasnie z tego powodu mam wielki problem poznac kogosc. Kobiety patrza raczej na dobrze zbudowanych a ja waze 109 kg i mam 33 lata. Jesli ktoras bedzie mna zainteresowana to prosze napisz - czekam bo ja tez czuje sie samotnym

Gość wivien
KANDYDAT ! ten temat piku jest dosc powazny i trzeba powarznie do niego podchodzic i nie robic sobie jaj. Ja akurat jestem szczesliwa ale uwarzam ze to dobry pomysl autorko topika zeby pomoc samotnym sercom odnalezsc sie

Gość amorekkkk
nie wiem kogo masz na mysli Kandydat - mnie? Jesli mnie to odpowiadam, ze ja tu szukam na powaznie a nie do sexu

Gość amorekkkk
moze i wiekrzosc to i poeby jak napisales Kandydat ale napewno jest du duzo normalnych ludzi a duzo jest nas samotnych i wierze ze ta droga nie jednemu czy nie jednej uda sie odnalezsc wlasnie tego czy ta wymarzona - odpowiednia - wlascciwa bo nie mozna wciaz tylko chciec glupio pisac

Gość haloooooooooooooooooo
to ja dziewczyna z podlaskiego. Mam 22 lata i chcialabym sylwestra spedzic z jakims fajnym chlopakiem rowniez z tego samego wojewodztwa. Czekam na oferty piszcie chlopaki !!!!!!!!!!

Ja szukam już 5 lat i nie mogę znaleźć.Nie wiem czy jest,czy istnieje taki dla mnie.Jestem surowa w wyborach,bardzo trudno mnie usatysfakcjonować.Zostanę sama jak palec.Choć palec nie jest sam przecież.

Dyskwalifikuję faceta w adidasach i dresach,z miejsca to raz.Nie nawiązując dłuższej rozmowy.Interesują mnie faceci w "chmurach".. po 40.Czy tacy istnieją?Taki w dzinksach z dziurą na kolanie,z gazetą pod pachą i lekkim zarostem.Który zamiast auta wybierze rower.Który śmieje się Sam z Siebie.Tja..

Gość mily.....on
Witam cie halooooooooooo ja takze z Podlaskiego dokladnie z Wizny a Ty z kad dokladnie. Moze rzeczywiscie ta droga uda sie nam razem przywitac nowy rok

Gość mily.....on
napisz prosze halooooooooooooo

Który nie wstydzi się mówić o Swoich uczuciach;-).Który nie wstydzi się Swojego ciała.Który lubi gadać do Siebie.Który chodzi latem boso po deszczu:-p.I któremu nie przeszkadza chrapanie.Bo ja chrapię jak ....:-o

Gość amorekkkk
Zagladaj tu czesciej KARTAGWARANCYJNA a moze i dla ciebie sie ktos odpowiedni znajdzie bo nie wszyscy siedza teraz na internecie a kto szuka ten znajdzie

Gość amorekkkk
zobacz ile juz jest zainteresowanych

Szczególnie w niedzielę..Siedzą Sami Desperados.Wiem,wiem..Jestem jedną z Was;-)Będę zaglądała,coś dopisywała,sprawdzała czy coś do mnie przyszło.

amorek ilu?Ja tam nie widzę nikogo.Zdaję sobie sprawę,że takie cudo jak ja nie prędko znajdzie kandydata.Bo kto odważy się śmiać z Siebie lub boso spacerować?;-)

Gość SZOSTAK
...........a w jakim wieku jestes kartagwarancyjan jesli moge wiedziec?

Gość amorekkkk
co ilu? dopiero co podalam temat a juz tyle napisalo a zagladaj czesciej jutro po jutrze za tydzien za miesiac to zobaczysz miej cierpliwosc nie wszyscy sa idiotami

Gość amorekkkk
ja wiem ze tu najwiecej zaglada malolatow i w naszym wieku trudno kogos znalezsc ale nie tracmy nadzieji kartagwarancyjna musisz byc bardzo mila osoba

amorek ano.Mam nadzieję,że tak będzie jak mówisz.Ja wierzę,że istnieją.Jest ten dla mnie.Gdzieś tam łazi i szuka...mnie..i znaleźć nie może:-o

Gość SZOSTAK
..........a z kad jestes?

Miła jestem,ale i bywam złośliwa.Mam specyficzne poczucie humoru,co nie każdemu się podoba.Uważają,że jestem prześmiewcą czy jedną wielką drwiną.A tak naprawdę jestem ciepłą"nastolatką";-)

A i bardzo razi mnie niepoprawna gramatyka,ortografia,stylistyka itepe.Choć często się sama mylę;-)Jestem zboczona .Skrzywiona;-)..I bądź tu człowieku zdrowy..

Gość zBytomia kurna
wszystkie z Bytomia meldowac sie ! Od x do x